CHRİSTİNA AGUİLERA, LÜKS VİLLADA KONAKLADI, TÜRK YEMEKLERİNİ TATTI CHRİSTİNA AGUİLERA, LÜKS VİLLADA KONAKLADI, TÜRK YEMEKLERİNİ TATTI

    Şarkıcı Gülşen, bayram konserleri kapsamında Bodrum Antik Tiyatro'da sevenleriyle bir araya geldi. Hayranlarına keyifli bir gece yaşatan Gülşen, "Şu an burada olmak benim için paha biçilemez" dedi.

Bodrum'da bayramla birlikte kapılarını açan Antik Tiyatro'da konserler devam ediyor. Bu kapsamda, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin son gününde şarkıcı Gülşen hayranlarıyla buluştu. Kısa süre içerisinde biletler tükenirken, Gülşen açılışı 'Yatcaz Kalkcaz Ordayım' şarkısıyla yaptı. Sahnede sevenleriyle sohbet eden Gülşen, " Burası her zaman olduğu gibi çok güzel, nedense her seferinde çok heyecanlanıyorum. Çünkü böyle bir ambiyans olamaz, ülkemiz çok güzel değil mi? Her gün şükrediyorum, şu an burada olmak benim için paha biçilemez. Sizlere çok büyük vaatlerim var, çok eğleneceğiz" diye konuştu. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Gülşen, hayranlarına keyifli bir gece yaşattı.

Editör: ADEM AYDIN