Antalya Kamu Hastaneleri Birliği (AKHB) Genel Sekreteru Prof. Dr. Necat Yılmaz, 2.5 yıldır sürdürdüğü görevinden ayrıldı. Prof. Dr. Yılmaz'ın yerine Uzm. Dr. Kemal Kiraz getirildi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Prof. Dr. Necat Yılmaz, görev süresinin 14 Haziran 2017'de dolduğunu kaydetti. Prof. Dr. Yılmaz, açıklamasında şöyle dedi:

"2.5 yıl boyunca benimle fedakar bir şekilde müthiş işler yapan çalışma arkadaşlarıma minnettarım. Bu kısa sürede Antalya'nın yıllardır biriken sağlık sistemindeki sorunları çözüm buldu. Tam 26 yeni sağlık tesisi açılışı yaptık. Bunların 14'ü hastanedir. Her iki ayda bir hastane açmışız. Bu bile bizim millet olarak el birliği yaparsak neleri başarabileceğimizin bir kanıtıdır. Yine bu süreçte Antalyamızın gelecekteki sağlık yatırımlarının kararını aldırdık. Finike Devlet Hastanesi, Kumluca Devlet Hastanesi, Aksu 300 Yataklı Devlet Hastanesi, Demre Devlet Hastanesi, ÇAMATEM. Saymak dahi zor. 20 yıldır el atılamamış tesislerin bakım onarım ve yenilemelerini yaptık. En önemlisi çalışma barışını sağladık, liyakati esas aldık. Kimsenin adamı olmadık, milletin adamı olduk. Vatan sevgisini imandan bildik. İşini en iyi yapan vatanını en çok sevendir dedik. Çalmadık çaldırmadık, büyük bir kongre ve fuar yaparak ülkemizin tanıtımını bilimsel arenda da yaptık. Gerçekten çağdaş dünya ile rekabet edebilen bir Antalya sağlık sistemi için gayret ettik. İnme merkezi, onkoloji merkezleri, Hiperbarik Merkezi katarak hizmeti evde fizik tedavi Getat organ nakli vb özellikli merkezler bizim dönemimizde hizmete girdi. Bu süreçte bana destek veren tüm sağlık çalışanı arkadaşlarıma Antalya halkına ve milletime minnettarım. Emaneti elimden geldiğince korudum. Çalmadım çaldırmadım zaman zaman kırıcı oldum herkes hakkını helal etsin. Halka hizmet hakka hizmettir. Bu süreçte bana destek olan tüm dostlarıma, sağlık çalışanlarına, sendikalarımıza, basına tekrar teşekkür ederim."

Prof. Dr. Yılmaz'ın yerine bu göreve, Antalya Atatürk Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Kemal Kiraz getirildi.
Editör: TE Bilisim