Sporun ve sporcunun destekçisi Başkan Köleoğlu tarafından Kumluca Belediyesinin kuruluşunun 70.yılına özel etkinlikler kapsamında düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvasının üçüncülük ve final maçları gerçekleştirildi. Toplamda 30 takımın katıldığı turnuvanın üçüncülük ve final maçları Arena Halı Sahada gerçekleştirildi.

Üçüncülük ve Final Maçları Gerçekleşti

Uzman Sera Yeşilhisarspor ve Dap İletişim/Foto Engin arasında gerçekleşen üçüncülük maçında 2-1’lik skor sonucuyla kazanan takım Dap İletişim/Foto Engin oldu

Final Maçında ise Antbey Elektrik ve Mci Fresh Ekomik Tarım arasında gerçekleşen Final Maçının kazananı ise 1-0’lık skor sonucuyla Antbey Elektrik oldu.

‘’Batı Antalya’nın En Büyük Halı Saha Turnuvalarını Gerçekleştiriyoruz’’  Başkan Köleoğlu: Kumluca’mızda Batı Antalya’mızın en büyük Halı Saha Turnuvasını gerçekleştiriyoruz. Kumluca Belediyemizin kuruluşunun 70.yıldönümünü kutluyoruz. Dolayısıyla Batı Antalya’mızda halı sahada maç oynamak isteyen bütün gençlerimizle beraber takımlarımızı kurduk. Turnuvamızda bugüne kadar 30 takımımız mücadele etti. Bugün Üçüncülük ve Final maçlarımızı gerçekleştirdik. Kazanan takımlarımıza başarılar diliyorum. Dostluk kazandı. Kumluca’mızı sporda da marka kent haline getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Katılan tüm takımlarımıza çok teşekkür ediyorum.’’dedi.

TAHA AKGÜL 11. KEZ AVRUPA ŞAMPİYONU TAHA AKGÜL 11. KEZ AVRUPA ŞAMPİYONU

Editör: ADEM AYDIN