ABU DHABİ'DEN GELEN MİSAFİRLERE HEYECANLI KARŞILAMA

   Turizmin çeşitlendirilmesine yönelik yaptığı stratejik çalışmalar ile ön plana çıkan Fraport TAV Antalya Havalimanı, Ortadoğu ve Kuzey Afrika destinasyonlarına yoğunlaşarak, Antalya için önemli bir kaynak pazar haline gelen bu destinasyonlarda yaptığı çalışmaların meyvesini topluyor.

ANTALYA ÖĞRENCİLERDEN SÜRÜCÜLERE KASK ANTALYA ÖĞRENCİLERDEN SÜRÜCÜLERE KASK

1ac65f25b1fffc872f840d9e983de3fe

   Fraport TAV Antalya Havalimanı proje kapsamında Antalya'ya yeni havayolları ve yeni rotalar kazandırmaya devam ediyor. Tarifeli olarak ilk seferini 1 Haziran tarihinde Abu Dhabi'den Antalya'ya gerçekleştiren Wizz Air, yıl boyunca haftada 3 kez seferlerini gerçekleştirecek.

   Fraport TAV Antalya Havalimanı Eş Genel Müdürü Gudrun Teloeken, “Ortadoğu ve Kuzey Afrika pazarlama faaiyetlerimiz 2022 kış sezonunun başından beri devam ediyor. Gelen misafirlerimiz, deniz, kum güneş turizminin yanı sıra, alışveriş, gastronomi şehir ve doğa turları ile Antalya'da tatilin tadını çıkaracak" dedi.

   Ortadoğu'dan tarifeli sefer düzenlemeye başlayan bir başka havayolu da Kuwait Airways. 1 Haziran'da Kuveyt'ten Antalya'ya ilk seferini gerçekleştiren Kuwait Airways yaz boyunca haftada iki kez Antalya seferlerini gerçekleştirecek.

   Fraport TAV Antalya Havalimanı Eş Genel Müdürü Deniz Varol, “Abu Dhabi ve Kuveyt'ten Antalya'ya gelen misafirlerimizi karşılıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Gelen misafirlerimizin güzel anılar ile Antalya'dan ayrılmasını umut ediyoruz" ifadesinde bulundu.

Editör: ADEM AYDIN