İyi müzik ve ritim için nerede bir araya geleceğimizi artık biliyoruz; Soul, jazz, funk, r&b, modern jazz ve electronica türevleri arasında dolaşan şehrin yeni groove radyosu Literal Radio yayında.

Groove dalgasına hazır mısın?

İSPANYOL ŞARKICI BUİKA, AKRA CAZ'DA BÜYÜLEDİ İSPANYOL ŞARKICI BUİKA, AKRA CAZ'DA BÜYÜLEDİ

Kulaklığını paylaşmak isteyeceğin zevklere sahip kişileri müziğin etrafında bir araya getirmeyi arzulayan Literal Radio; soul, jazz, funk, r&b, modern jazz ve disco/electronica ağırlıklı seçkisiyle iyi müzikle şehrin kalabalığında bizi birbirimize bağlıyor. Keyifle salınacak anlar için kürate edilmiş playlistleri ile müzikseverleri şehrin yeni groove dalgasına kapılmaya davet ediyor.

Sadece bir radyo değil, bir topluluk.

Motivasyonunu “daha iyiye özlem duyan, benzer zevklere sahip insanları müziği etrafında bir araya getirme arzusu” olarak belirten Literal’in kurucusu ve yaratıcı yönetmeni Korhan Kurt, Literal’i “sadece bir radyo değil, benzer zihinlerin aynı yerde dalgalandığı bir topluluk markası.” olarak tanımlıyor.

Daha iyi #müzik, daha iyi #içerik ve daha iyi #kürasyonlar için özlem duyanların aidiyet duygusuyla hareket ettiği Londra merkezli topluluk, Türkiye’deki ilk adımı olan Literal Radio ile daha iyisini arayan müzikseverlere “Kimse buraya senden daha fazla ait değil.” diye sesleniyor.

Şehrin yeni groove radyosu: Literal Radio

İyi müzik ve özlemini duyduğumuz ritimler için nerede bir araya geleceğimizi artık biliyoruz; Literal Radio şehrin groove dalgasına kapılmaya hazır olanları hanesine davet ediyor. 

Her yerde olanın değil, iyi müziğin peşinden gidenlerin yeni evi olan Literal'in müziği, Karnaval.com, Karnaval IOS ve Android uygulamaları ve houseofliteral.com üzerinden dinelenebiliyor.

Editör: ADEM AYDIN