BÜYÜKŞEHİR’DEN HIZLI MÜDAHALE BÜYÜKŞEHİR’DEN HIZLI MÜDAHALE

   İYİ Parti'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, eski milletvekili ve geçen mayısta gerçekleştirilen seçimlerde de milletvekili adayı olan Dr. Nesrin Ünal oldu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısı 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adaylarının MHP 21'inci dönem milletvekili ve dahiliye uzmanı Dr. Nesrin Ünal olduğunu açıkladı. Geçen genel seçimlerde de İYİ Parti'nin milletvekili adayları arasında yer alan Ünal, Akşener ile bir süre sarıldıktan sonra kürsüde konuşma yaptı. 

Arı gibi çalıştığını söyleyen Ünal, “Bizleri tanımayanlardan değil, bizleri bilen büyük çoğunluğu oluşturan iyi insanların umutlarını, samimi ve candan gülüşlerini çantama koydum da geldim. Kolumuzdaki çanta Atatürk sayesinde Türk kadınının bağımsızlığının, gücünün timsalidir. Kolumdaki çanta sırtını Toroslara dayamış, her konduğu yeri vatan yapmış yörüklerin heybesi gibi gittiği yere Türk'ün adını, asaletini, namını taşıyan çantadır. Sayın genel başkanımızın açtığı 3'üncü yola örnek olmak için yola çıktık. Antalya sağında, solunda üstünde tepindiği ama hiç hizmet almadığı bir şehrimizdir. Biz Antalya'da mutlu bir azınlık için değil, hizmetleri yayarak mutlu bir çoğunluk için yola çıktık" dedi.

Editör: ADEM AYDIN