Jandarma ekipleri tarafından Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen operasyonda elektronik sigara, gümrük kaçağı sigara ve parfüm ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

ANTALYA'DA 34 KİLOGRAM ESRAR ELE GEÇİRİLDİ ANTALYA'DA 34 KİLOGRAM ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

   Manavgat'ta bazı kişilerin Türkiye'ye girişi yasak olan elektronik sigara, gümrük kaçağı sigara ve parfüm ticareti yaptıkları bilgisi üzerine Antalya İl Jandarma Komutanlığı ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Çalışma sonucunda 3 şüphelinin elektronik sigara, gümrük kaçağı sigara ve parfüm ticareti yaptığı tespit edildi.

   Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda şüphelilere ait araç, iş yeri ve depolarda yapılan aramalarda, gümrük kaçağı 3 bin 235 parfüm, 492 elektronik sigara, 382 paket elektronik sigara likidi, 774 paket gümrük kaçağı sigara 50 gramlık paketler halinden 507 paket tütün ile 15 gram skunk uyuşturucu madde ele geçirildi.

   Gözaltına alınan 3 şüpheli hakkında '5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet' ve 'uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek ve bulundurmak' suçlarından adli işlem yapıldı. 

Editör: ADEM AYDIN