KURTULUŞ SAVAŞI'NIN KADINLARI İÇİN OKUDULAR

   19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Manavgat Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen 'Ahde Vefa' isimli şiir gecesinde, Kurtuluş Savaşı'nın kadınları, kahramanlık şiirleri ile anıldı.

   Manavgat Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Manavgat Gençlik Merkezi gönüllüleri ve liseli öğrenciler tarafından, Atatürk ve Kurtuluş Savaşı'nda milli mücadeleye katılmış kadın kahramanlar için şiir gecesi düzenlendi. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ayşe Tutku Çetin'in nezaretinde hazırlanan etkinlikte Gençlik Merkezi gönüllüleri ve öğrenciler kahramanlık şiirleri ve türkülerini seslendirdi. Şiir gecesine 'Ahde Vefa' adı verildi. Çocuklar sahnede şiir ve türküleri seslendirirken aileleri, cep telefonları ile kaydetti.

41cfa34d7f06c490c4d85e5af5461298

   Manavgat Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Karakaya, "Bugün, Mustafa Kemal'in Samsun'da tutuşturduğu kurtuluş meşalesinin, Anadolu'da elden ele, gönülden gönüle dolaşmasının yıldönümü. Milletimizin tüm onur ve asaletiyle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün rehberliğinde tarih sahnesinde bir daha şaha kalkışının başlangıcıdır. Millet olarak geçtiğimiz bu zor günlerde ilk olarak bu günü yad etmek daha sonra da sanatın bütünleştirici gücüne inanarak bugün bu dinletiyi düzenledik" dedi.

MISS MEDITERRANEAN 2023  ÖDÜL TÖRENİ  MISS MEDITERRANEAN 2023  ÖDÜL TÖRENİ 

4e1feba43a2ff0aa12822e51050376b7

Editör: ADEM AYDIN