ANTALYA'DA CHP'Lİ BAŞKAN'IN KULAĞINI ÇEKTİLER! CHP'Lİ ÜYELER KATILMADI, MECLİS İPTAL EDİLDİ

   Antalya'nın CHP'li Konyaaltı Belediyesi'nde tarihi bir gün yaşandı. CHP'li Meclis üyelerinin Başkan ve yönetimine tepki göstermesi üzerine olağan meclis toplantısı iptal edildi.

ANTALYA'nın Konyaaltı ilçesinde CHP'li meclis üyeleri arasında yaşanan huzursuzluk, toplantıya katılımın olmaması nedeniyle iptal edildi. CHP'li 22 üyeden sadece 4'ü toplantıya katılırken, MHP ve AK Parti toplam 6 üyesi hazır bulundu. Konyaaltı Belediyesi tarihinde ilk defa Semih Esen döneminde gerçekleşen skandal, geçtiğimiz hafta Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan'ın CHP Konyaaltı İlçe Başkanlığı'nda yapmış olduğu saygısızlık ve hakaretten ötürü kaynaklandığı öğrenildi.

KAPIYI ÇARPTI, ÇIKTI!

   Konyaaltı Meclis Üyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Büşra Dirgen Özdemir'in Konyaaltı Belediyesi'nde Semih Esen ve yönetimi tarafından personellere uygulanan mobbingten şikayetçi olduğu ve Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan'a tepki göstermesi üzerine yaşandığı öğrenildi. Büşra Dirgen Özdemir'in, "CHP'li personeli partiye oy vermeyecek hale getirdiniz. Hiçbir personele mobbing uygulatmaz, hakaret ettirmeyiz. Onlar sizin için sadece personel olabilir. Ancak bizim ailemiz." ifadelerini kullandığı dile getirildi. Bu sözlerin üzerine Tuğba Erke Bostan'ın kapıyı büyük bir şiddet ile çarparak CHP Konyaaltı İlçe Binasını terk ettiği öğrenildi.

CHP'Lİ ÜYELER ÖZÜR BEKLİYOR

   Konyaaltı Belediyesi'nde geçtiğimiz Mart ayında da Başkan ve yardımcılarının CHP önceki dönem Genel Başkanı Deniz Baykal'a rahmet dilememiş, Deniz Baykal önderliğinde reddedilen 1 Mart teskeresi görmezden gelenmişti. Başkan Semih Esen ve Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan'ın özür dilemesini bekleyen CHP'li Konyaaltı Meclis Üyelerinin, beklentilerinin karşılanmaması üzerine tepki gösterdikleri öğrenildi.

FETHİYE AÇIKLARINDA BOTLARI BATMA TEHLİKESİ GEÇİREN KAÇAK GÖÇMENLER KURTARILDI, 3 KAYIP ARANIYOR FETHİYE AÇIKLARINDA BOTLARI BATMA TEHLİKESİ GEÇİREN KAÇAK GÖÇMENLER KURTARILDI, 3 KAYIP ARANIYOR

SEÇMENE SAYGISIZLIK

   Akdeniz Telgraf'ın elde ettiği bilgiler doğrultusunda Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'in yaklaşık 2 yıldır grup toplantılarına katılmadığı dile getirilirken, 4 yıldır sürekli vekaleten birini görevlendirdiği ve meclisi çok az sayıda yönettiği öğrenildi. Ayrıca Semih Esen'in Büyükşehir Meclisi'ne de sürekli mazeret bildirerek katılmadığı dile getirilirken, Semih Esen'in bu tutumunun CHP seçmenine ve kendisini aday gösterenlere karşı saygısızlık olarak değerlendirildi.

Editör: ADEM AYDIN