CHP'nin Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte ilçede seçim çalışmaları kapsamında seçim gezileri ve ziyaretleri aralıksız tam gaz devam ediyor. Seçim gezilerinde vatandaşlar Başkan Adayı Demirhan'a yoğun ilgi gösteriyor. Her gün aralıksız ilçe merkezi ve mahallelerine ziyaretler gerçekleştiren Başkan Adayı Demirhan ve Belediye Meclis Üyesi Adayları vatandaşları, esnafı ve sivil toplum kuruluşlarıyla biraraya gelerek sohbet ederek, seçim çalışmaları ve seçim  projeleriyle ilgili olarak görüşmeler  yapıyor. Başkan Adayı Demirhan'ı seçim gezi ve ziyaretlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, CHP  ilçe yönetimi ve delegeler yalnız bırakmıyorlar. Seçim çalışmalarında tam gaz destek veriyorlar.

KAŞ’TA DENİZE KOŞTULAR KAŞ’TA DENİZE KOŞTULAR

   Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan şeffaf ve katılımcı bir yönetimle Kaş'ı daha yaşanabilir bir ilçe haline getireceklerini söyledi.

    Kaş Belediye Başkanı Adayı Erol Demirhan yaptığı konuşmada;"Meclis üyelerimizle birlikte Kaş'ı daha da güzelleştireceğiz! Halkımızın beklentilerini dikkate alarak şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz. Güveniniz ve desteğinizle Kaş'ı daha yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz. Birlikte daha güzel günler için çalışmaya devam edeceğiz! İşimiz Gücümüz Kaş."Dedi.

Editör: ADEM AYDIN