MÜFTÜ TOPALOĞLU'NDAN İSLAMLAR KIZ HAFIZLIK KUR'AN KURSUNA ZİYARET. MÜFTÜ TOPALOĞLU'NDAN İSLAMLAR KIZ HAFIZLIK KUR'AN KURSUNA ZİYARET.

   31 Mart'ta yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimler için Kaş İlçe merkezi ve mahallelerine seçim gezileri ve ziyaretlerinde bulunan Kaş Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş vatandaşların ve esnafın yakın ilgisinden ve desteklerinden memnun olduklarını belirtti. AK Parti'den Cumhur İttifakı Başkan Adayı Mutlu Ulutaş seçim gezi ve  ziyaretlerinde AK Parti Kaş İlçe Başkanı Okay Bilgin, Milliyetçi Hareket Partisi Kaş İlçe Başkanı Cemil Kolak, AK Parti ve MHP Kaş ilçe Teşkilatları, partililer,  belediye meclis üyeleri ve adayları yalnız bırakmadılar. Ziyaretlerinde Mahalle muhtarları, köylü vatandaşlar ve esnafla sohbet ederek destek istediler.

Kaş Belediye Başkan Adayı Mutlu Ulutaş ziyaretle ilgili olarak yaptığı konuşmada;" İlçemizin Yayla Kılınçlı, Yeşilbarak,  Yayla Bayındır, Yayla Kızılağaç , Yayla Belenli, Cemre Mahallelerimize ziyaretler gerçekleştirdik. Yaptığımız ziyaretlerimizde  vatandaşlarımızın yakın ilgisinden çik memnunuz. 31 Mart'ta yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimlerde vatandaşlarımızdan destek istiyoruz. Hazırız ve Kararlıyız ! Emin Adımlarla Yola Devam."Dedi.

Editör: ADEM AYDIN