KAŞ'TA 4-6 YAŞ KUR’AN KURSUNDA "KUR'AN-I KERİM'E GEÇİŞ" COŞKUSU KAŞ'TA 4-6 YAŞ KUR’AN KURSUNDA "KUR'AN-I KERİM'E GEÇİŞ" COŞKUSU

   Kaş Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş beraberindeki heyetle birlikte seçim gezileri kapsamında İlçenin Çavdır Mahallesi'ne ziyarette bulundu. Kaş Belediye Başkan Adayı Mutlu Ulutaş yaptığı konuşmada;" 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Yerel seçimler kapsamında Kaş İlçesinin Çavdır  Mahallesini ziyaret ettik. Ziyarette Çavdırlı esnaf ve vatandaşlarla biraraya gelerek sohbet ettik ve destek istedik. Esnaf ve vatandaşlardan yakın ilgi, alaka ve samimiyetle karşılaştık. Çavdır Mahallesi'ndeki coşku, heyecan, birliktelik 31 Mart’ın ayak sesleri. Çavdır halkı 5 yıl daha Mutlu Ulutaş diyor."Dedi.

BUGÜN BİR BAŞKA GÜZELSİN ÇAVDIR

AK Parti Kaş İlçe Başkanı Okay Bilgin Çavdır Mahallesi ziyaretiyle ilgili olarak yaptığı konuşmada;" Kaş  Belediye Başkanımız ve Adayımız Mutlu Ulutaş MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel, MHP Kaş İlçe Başkanı Cemil Kolak, Kaş Belediye Meclis Üyeleri ve adayları ile birlikte Çavdır'da  mahalle toplantısı gerçekleştirdik. Coşku ile bizleri karşılayıp bağrına basan Çavdırlı hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz. Bugün bir başka güzelsin Çavdır. Hazırız Kararlıyız Çavdır Bizimle Yürüyor."Dedi.

Editör: ADEM AYDIN