KAŞ BELEDİYE BAŞKANI VE ADAYI MUTLU ULUTAŞ: KADINLARIMIZ İLE YOLA DEVAM

   Kaş Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mutlu Ulutaş Kaş Belediyesinin düzenlemiş olduğu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programına katıldı.

   Kaş Belediyesi tarafından Kaş Çerciler Mevkiinde Feyzi Gürsoy Düğün Salonunda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programı düzenlendi. Programa Cumhur İttifakı AK Parti Kaş Belediye Başkan Adayı Mutlu Ulutaş, AK Parti Antalya Milletvekili Avukat İbrahim Ethem Taş, AK Parti Kaş İlçe Başkanı Okay Bilgin, Milliyetçi Hareket Partisi Kaş İlçe Başkanı Cemil Kolak, Kaş Belediye Meclis Üyeleri ve adayları, AK Parti Kaş Kadın Kolları Başkanı Tülin Tuna, Kaş Belediyesi Sosyal İşler ve Kültür Müdürü Ali Evren ve kadınlar katıldılar.

   Kaş Belediye Başkan ve adayı Mutlu Ulutaş yaptığı konuşmada;"Kaş Belediyesi olarak düzenlemiş olduğumuz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programına Milletvekilimiz İbrahim Ethem Taş ile birlikte katılım sağladık. Her seçimde olduğu gibi 31 Mart'ta da hanımlarımızın destek ve gayretiyle sandıktan yine başarı ile çıkacağız. Kadınlarımız İle Yola Devam."Dedi.

 KAŞ’TA 8 MART KADINLAR GÜNÜ CUMA GÜNÜ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

   Kaş’ta Cuma Günü 8 Mart Kadınlar Günü etkinliklerle kutlandı.

   Kaş’ta 8 Mart Dünya Kadınlar Günü düzenlenecek etkinliklerle kutlandı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında 6 Mart Çarşamba Günü Cumhuriyet Meydanında Kaş Belediyesi ve Kaş Halk Eğitim Merkezi tarafından organize edilen eğitim kurslarındaki kursiyerler tarafında yapılan Atölye Çalışmalarındaki eserler konuklara sergilendi. 7 Mart Perşembe Günü Kaş Kültür Evi’nde Gazeteci, Yazar, TV Proğramcısı Nuray Karadeniz tarafından konuklarla söyleşi yapıldı. Konuklara Adımı Malala Koydu Belgesel Gösterimi sunuldu. 8 Mart Cuma Günü etkinlikler çerçevesinde saat 18:00’de Kaş Çerçiler Feyzi Gürsoy Düğün Salonunda konuklara ikramlar sunuldu. Akademisyen Anne Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal tarafından Saat 19:30’da konuklara Söyleşi yapıldı.

   Bahar Çömek ve orkestrası tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Kaş Belediyesi tarafından kadınlara unutamayacakları konser verildi. Geceye katılan kadınlar hareketli müzik eşliğinde sahnede oynayarak eğlendiler. Bahar Çömek ve Orkestrası tarafından bayan konuklarında katılacağı Müzikli Eğlence proğramıyla etkinlikler sona erdi.

KAŞ CUMA PAZARI’NDA SEBZE VE MEYVE FİYATLARI EL YAKIYOR KAŞ CUMA PAZARI’NDA SEBZE VE MEYVE FİYATLARI EL YAKIYOR

     KAŞ BELEDİYE BAŞKANI MUTLU ULUTAŞ'TAN KADINLARA KARANFİL

Kaş Belediye Başkanı Ulutaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde karanfil dağıttı

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle belediyede çalışan kadınların gününü kutladı ve onlara karanfil verdi. 

Başkan Ulutaş yaptığı konuşmada” Sevgileri, emekleri ve fedakarlıklarıyla hayatımıza anlam ve değer katan tüm kadınlarımızın günü kutlu olsun.” Dedi.

Editör: ADEM AYDIN