Kaş Belediye Meclisi toplanıyor. Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere 10 Haziran Pazartesi günü saat 14.00'da Kaş Belediyesi Toplantı salonunda Haziran ayı meclis toplantısını yapacak.
 
Meclisin Gündemi Şöyle;
 
1-Açılış ve yoklama
 
2-Bezirgan Mahallesinde kadastro çalışmalarında görev yapmak üzere 3 adet bilirkişi seçilmesi
 
3-Türkiye Su Altı Sporları Federasyonu ile Kaş Belediyesi İş Birliğinde Serbest Dalış Avrupa Şampiyonası ve Kaş-Başka Uluslar arası yarışmalarına ilişkin protokol yapmak üzere Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş'a yetki verilmesi konusunun görüşülmesi.
 
4-Belediyenin ihtiyaç duyulan (5 adet çift çeker hafriyat tipi damperli kamyon, 2 adet tek çeker arka enine taşıyıcılı damperli kamyon, 1 adet demir bandajlı silindir iş makinesi, 1 adet greyder iş makinesi, 1 adet paletli ekskavatör iş makinesi, 1 adet lastikli ekskavatör iş makinesi, 1 adet lastik tekerlekli kazıcı yükleyici 4x4 iş makinesi ve 1 adet çift kabin saç kasalı kamyonet) araçların ve iş makinelerinin satın alınması konusunun görüşülmesi.
 
5-Alınacak olan araçlar ve iş makineleri için ek bütçe yapılması konusunun görüşülmesi.
 
6-ihtiyaç duyulan araç ve iş makinelerinin alınması için İller Bankasından 8.462.237,27 TL kredi talebinde bulunulması konusunun görüşülmesi.
 
7-Belediyede 2019 yılında tam zamanlı sözleşmeli olarak çalıştırılacak olan mühendis ücretinin belirlenmesi.
 
8-Kalkan Mahallesi 2788 ve 2789 Parseller Plan Değişikliği ile ilgili imar Komisyonu Kararının görüşülmesi.
 
9-Belediye işletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesinde işletilmekte olan sosyal tesisler için 2019 yılı fiyat güncelleme konusunun görüşülmesi.
 
10- Kaş İlçesi Kınık Mahallesi kapalı Pazaryeri ve Otopark inşaatının tamamlanabilmesi için İller Bankasından 6.000.000,00 TL kredi talebinde bulunulması.
 
11-Dilek ve temenniler.
 
12-Kapanış.
 

 
Editör: TE Bilisim