KAŞ BELEDİYE BAŞKANl EROL DEMİRHAN'DAN SEVCAN ORHAN KONSERİNE DAVET KAŞ BELEDİYE BAŞKANl EROL DEMİRHAN'DAN SEVCAN ORHAN KONSERİNE DAVET

   Kaş Belediye Spor Antalya Hal Spor'u 8-0 faklı skorla yendi.

   Antalya Büyükler 1. Amatör Küme 2. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Kaş Belediye Spor Pazar Günü kendi saha ve seyircisi önünde Kaş Ağullu Stadında Antalya'nın merkez takımlarından Antalya Hal Spor ile karşılaştı. Kaş Belediye Spor maçın başından sonuna kadar üstün futbolla oynadığı atak ve hücum futbolun karşılığında 8 gol atarak rakibi Hal Spor'u 8-0  farklı skorla mağlup etti. Kaş Belediye Spor'un gollerini 25, 72 ve 83. dakikalarda Yusuf Sağlam, 45. 60. ve 70. dakikalarda Ramazan Çabuk, 58. dakikada Faruk Sarımsı ve 75. dakikada Osman Sefa Tuncer attı. Maç Kaş Belediye Sporun 8-0 üstünlüğüyle sona erdi. Kaş Belediye Sporda Yusuf Sağlam ve Ramazan Çabuk atıkları 3'er gol ve oynadıkları oyunlada maçın  yıldızları olarak, yıldızlaştılar.

   Kaş Belediye Spor ligde oynadığı 10 maçta 9 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet, attığı 36 gole karşılık 7 gol yiyerek 29 averaj ve 27 puanla ligde zirve mücadelesi veriyor.

Editör: ADEM AYDIN