YENİ LİDER KAŞ BELEDİYE SPOR MU YOKSA KEMER 2020 FK Mİ OLACAK? 

KAŞ'TA ÜRETİLEN LAVANTALAR BAŞKAN BÖCEK'E HEDİYE KAŞ'TA ÜRETİLEN LAVANTALAR BAŞKAN BÖCEK'E HEDİYE

  KAŞ BELEDİYE SPOR CUMARTESİ GÜNÜ DEPLASMANDA KEMER 2020 FK SPOR KARŞILAŞACAK. LİDERLİĞİN KALBİ KEMER’DE ATACAK

   Kaş Belediye Spor ile Kemer 2020 FK Spor takımları 9 Aralık Cumartesi Günü saat 14:30’da Kemer İlçe Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

   Kaş İlçesi’nin Antalya Büyükler 1. Amatör Ligi 2. Grup’ta liderlik ve şampiyonluk mücadelesi veren 1 maç eksiğiyle Kemer 2020 FK Takımının ardından ikinci sırada bulunan Kaş Belediye Spor ile 1 maç fazlasıyla lig lideri olan Kemer 2020 FK Spor takımları 9 Aralık Cumartesi Günü saat 14:30’da Kemer İlçe Stadı’nda karşılaşacak. Antalya Büyükler 1. Amatör ligi 2. Grupta mücadele eden ve Amatör Lig sezonun ikinci yarısının ilk haftasını maç yapmadan BAY geçen Kaş Belediye Spor Kulübü geçen hafta Kaş derbisinde 1923 Kaş Spor’u 4-0 gibi farklı skorla yenerek sezonun ikinci yarısına büyük bir morella başlayan Kaş Belediye Spor’un bu hafta sonu 9 Aralık Cumartesi Günü saat 14:30’da Kemer deplasmanında rakibi maç fazlasıyla lider Kemer 2020 FK Spor .            

   Kaş Belediye Spor Takımı Başkanı Salih Usta maçla ilgili olarak yaptığı açıklamada” 9 Aralık Cumartesi Günü saat 14:30 komşu Kemer ilçemizin takımı Kemer 2020 FK takımıyla Kemer İlçe Stadı’nda deplasmanda karşılaşacağız. Ligin İkinci yarısının ilk haftasını maç yapmadan BAY olarak geçirdik. Geçen hafta ise Kaş derbisinde kardeş takımımız 1923 Kaş Spor’u 4-0 gibi farklı skorla yenerek ligin ikinci yarısına galibiyetle başladık. Bu hafta sonu Ligin güçlü takımlarından ve 1 maç fazlasıyla lider Kemer 2020 FK Spor takımıyla deplasmanda karşılaşacağız. 9 Aralık Cumartesi Günü Kemer deplasmanında lig lideriyle oynayacağımız Kemer 2020 FK Spor maçına takımlarınızı centilmence desteklemek için tüm taraftarlarımızı maça davet ediyorum. Taraftarlarımızı maç başlar başlamaz ve maçın sonuna kadar takımlarını centilmence desteklemelerini istiyorum”dedi.

Editör: ADEM AYDIN