Edinilen Bilgilere göre Kaş Belediyesine 130 personel alınacak

   Antalya'nın Kaş Belediyesi bünyesinde 130 personel istihdamı gerçekleştirilecek. Başvuru tarihleri ne zaman? Başvuru şartları neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak ?

    Antalya'nın Kaş Belediyesi bünyesinde istihdam edilecek 130 personel alımı yapılacak. Belediye bünyesinde 16 cankurtaran, 30 garson, 2 gece Bekçisi, 12 kasiyer, 30 mutfak görevlisi ve 40 plaj görevlisi olmak üzere toplam 130 personel alımı yapılacak. Başvuru tarihleri ne zaman? Başvuru şartları neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

KAŞ BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI YAPACAK

KAŞ BELEDİYE BAŞKANI BAKMAK VE GÖRMEK SERGİSİNİ AÇTI KAŞ BELEDİYE BAŞKANI BAKMAK VE GÖRMEK SERGİSİNİ AÇTI

BAŞVURU TARİHLERİ NE ZAMAN?

Personel alımı için iş başvuruları 26 Nisan 2024 tarihine kadar CV belgesi ile gerçekleştirilebilecek

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Türk vatandaşı olmak.18 yaşını tamamlamış olmak. Herhangi bir Sigortalı İşte çalışmıyor olmak. Kamu Haklarından mahrum olmamak. Emekliliğe hak kazanmamış olmak. Kaş İlçe sınırlarında ikamet ediyor olmak. Cankurtaran işçi alımı için Gümüş Brove sahibi olmak, iş başvurusu için gerekli başvuru şartları arasında yer alıyor.

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Adaylar başvurularını Andifli Mahallesi Halk Konutları Sokak D Blok No:10 /4-4 Kaş /Antalya adresine veya başvuru kılavuzunda belirtilen mail adresi yoluyla tamamlayabilecek. Kılavuz:

https://media.iskur.gov.tr/88373/kas.pdf

Editör: ADEM AYDIN