KAŞ BELEDİYESİ GÜREŞ TAKIMI YENİ SEZONA MADALYA İLE MERHABA DEDİ
 
KAŞ BELEDİYESİ GÜREŞ TAKIMINDAN TEŞVİK 2 BOYUNDA TALHA KORAY GÜMÜŞ BİRİNCİ OLARAK KÜRSÜYE ÇIKTI

Antalya’nın Kaş Belediyesi Güreş Takımı yeni sezona merhaba dedi. İzmir Bergama Belediyesi tarafından düzenlenen sezonun ilk yağlı güreşlerine katılan takım başarılı güreşler çıkararak bir birincilik aldı. Kaş Belediyesi Güreş Takımından Teşvik 2 Boyda Talha Koray Gümüş,  Birinci olarak kürsüye çıktı. Müsabakalar sonunda baş kategoride ise Ali Gürbüz birinci oldu.
İzmir'in Bergama ilçesinde Bergama ve Kınık Belediyesi ile Egepol Hastanesinin ortaklaşa düzenlendiği yağlı güreşler, Kleopatra Ilıca Sahası Er Meydanı'nda gerçekleştirildi.
 
Güreşlere farklı kategorilerde 350 güreşçi katılırken çok sayıda vatandaş da pehlivanların mücadelesini izledi.
Kaş Belediyesi Güreş Takımının diğer güreşçileri Ayak Boyu Güreşçileri Tevfik Gacar, Bulutcan Yağmur,  Faik Sarıca, Deste Küçük Boy’da Eray Sarıca, Tunahan Hasar, Doğukan Öktem Tur mücadelesi verdiler.Güreşçiler bu müsabakalar ile form durumlarını görmüş oldular ve önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek Kumluca Güreşlerine hazırlık yaptılar.

Kaş Belediyesi Güreş Takımı Çalı Durmuş Hasar yaptığı açıklamada Bergama Güreşlerinin sezona iyi bir başlangıç olduğunu ifade ederek, “ dört senedir büyük emekler ile çalışıyoruz.Belediye Başkanımız Mutlu Ulutaş bize çok büyük destekler veriyor. Önümüzdeki güreşlerde Kaş’a layık olacak çok daha başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum” dedi.

Müsabakalar sonunda baş kategoride Ali Gürbüz birinci, Ertuğrul Dağdeviren ikinci, Ali Yanatma ve Süleyman Aykırı da üçüncülük kupasının sahibi oldu.

Etkinlik sonunda kürsüye çıkan güreşçilere madalya ve kupaları verildi.

 
Editör: TE Bilisim