KAŞ BELEDİYE MECLİSİ 2 MAYIS PERŞEMBE GÜNÜ (BUGÜN) TOPLANACAK KAŞ BELEDİYE MECLİSİ 2 MAYIS PERŞEMBE GÜNÜ (BUGÜN) TOPLANACAK

   Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ramazan Çetin, işletme ve yatırım kredilerinin faiz oranlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Yeni düzenlemeler hakkında bilgiler veren Başkan Çetin, esnaf kefalet kredisinde faiz oranının yüzde 29'a yükseltildiğini geri ödeme sürelerin kısaltıldığını belirtti. Başkan Çetin yaptığı açıklamada;" 01.04.2024 tarihinden sonra geçerlidir Kooperatif ortaklarımıza ve Esnaf Sanatkarlarımıza duyuru. Kredi faiz oranlarımız %25'den % 29'a çıkarılmıştır. 5 yıl olan ödeme takvimimiz, 3 yıla düşürülmüştür. 7 yıl olan taşıt kredi takvimi, 4 yıla düşürülmüştür. Gününde ödenmeyen taksitlere uygulanan % 37.50 olan temerrüt faizleri, % 43.5 çıkarılmıştır. Taksit ödeme aralıkları sadece 1 ve 3 aylık olacaktır. 6 aylık ödemeler kaldırılmıştır. tüm ortaklarımıza duyurulur.

NOT; Kooperatifimize yeni müracaat edip dosyası hazırlanan ortaklarımız kooperatifimize gelip 5 ya da 4 yıllık ödeme müracaatlarını 3 yıl olarak değiştirmeleri rica olunur."Dedi.

Editör: ADEM AYDIN