İZMİR FUARINDA KAŞ STANDINA YOĞUN İLGİ GÖSTERİLDİ

   İzmir Fuarında turistik Kaş İlçesi tanıtıldı.

   TTI İzmir 17. Uluslararası Turizm Ticaret Fuarı ve Kongresi, kapılarını ziyaretçilere açtı. Antalya’nın Kaş ilçesi, Türkiye’nin ve dünyanın farklı destinasyonlarından çok sayıda katılımcı firmayı ve turizm profesyonelini ağırlayarak fuarda yerini aldı. Kaş Belediyesi, 7-9 Aralık’ta gerçekleşen 17. TTI İzmir’de ilçenin tarihi, turistik ve kültürel değerlerini tanıttı. Uluslararası fuarda, Kaş standına fuarı ziyarete gelen konuklar büyük ilgi gösterdi. Turistik ilçenin ve bölgenin tanıtım broşürleri ve videolarının yer aldığı stantta, ziyaretçilere kekik, adaçayı, pekmez ikram edildi.

   Stantta konuşan Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, İzmir Fuarı’nda Kaş’ı ve Antalya’yı temsil ettiklerini, yaz dönemi için hazırlıkları başlattıklarını dile getirdi. Fuara, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Kaş Belediyesi Meclis Üyeleri İsmail Kavcar, Hüseyin Sertçelik, hem Kaş Belediye Meclis Üyesi hemde Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı olan Abdullah Hamarat, Kaş Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Çalışkan, Kaş Belediyesi Sosyal İşler ve Kültür Müdürü Ali Evren ile sektör temsilcileri de katılım sağladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Fuarcılık Hizmetleri Ticaret A.Ş. ve İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Ticaret A.Ş. (İZFAŞ) tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde organize edilen TTI İzmir 17. Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresine konuklar ziyaret ederek, fuara yoğun ilgi gösterdiler.

FUARDA KAŞ'lN TARİHİ KÜLTÜREL VE DOĞAL GÜZELLİKLERİ TANITlLDI

  İzmir Fuarında Kaş İlçesinin tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri tanıtıldı. 7-9 Aralık tarihlerinde İzmir'de düzenlenen Fuarda turistik Kaş ilçesi ve bölgesi Kaş Belediyesi ve Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği tarafından fuarı ziyarete gelen konuklara bilgilendirilerek tanıtıldı. Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş fuarla ilgili olarak yaptığı konuşmada;" İlçemizin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin tanıtımı için İzmir Fuarına gelerek turistik ilçemizi ve bölgemizi fuara ziyarete gelen ziyaretçileri görevli ekiplerimiz tarafından bilgilendirildi. Fuara katılım sağlayan tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum."Dedi.

FUARDA KAŞlMlZlN DEĞERLERİNİ DÜNYAYA YANSITTlK

  Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Abdullah Hamarat İzmir Fuarında Kaşın değerlerini dünyaya yansıtıldığını söyledi. 7-9 Aralık tarihlerinde İzmir'de düzenlenen Fuarda Kaş ve bölgesi tanıtıldı. Fuarı ziyarete gelen konuklar Kaş Standına yoğun ilgi gösterdi.

   Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Abdullah Hamarat fuarla ilgili olarak yaptığı açıklamada;" Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Yönetim Kurulu olarak izmir’e fuara gelerek turistik Kaş İlçemizi tanıttık. Kaş Belediye Başkanı Sayın Mutlu Ulutaş, Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Ali Çalışkan ve kaş turizmci işletmecilerimizin eşliğinde 17'ncisi düzenlenen Uluslararası İzmir Turizm ve Ticaret Fuarına katılarak Kaşımızın değerlerini dünyaya yansıttık. Fuara katılım sağlayarak kaş turizmine katkı sağlayan tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum."Dedi.

KAŞ ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANI ALİ ÇALIŞKAN: KAŞ DÜNYANIN VE TÜRKİYE’NİN ÖNDE GELEN TURİZM MERKEZİ

 7-9 Aralık tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Kaş Belediye Başkanlığının organize ettiği İzmir Fuarına Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetim Kuruluyla katılan Başkan Ali Çalışkan fuarla ilgili olarak yaptığı açıklamada” Kaş, dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen turizm merkezi. Özellikle alternatif turizmde bir marka. Dünyanın önemli dalış merkezi. Dünyanın en ünlü iki plajı Patara ve Kaputaş plajları Kaş’ta. Her türlü alternatif turizm olanakları var. Likya Birliği’ni başkenti olan Patara Antik Kenti, Türkiye’nin UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan 19 eserinden biri olan Xanthos Antik Kenti Kaş’ta. Bu kadar zenginliği olan dünya cenneti, Kaşımızı bir bütün olarak tanıtmanın gayreti içindeyiz. Fuarı ziyarete gelen konuklar Kaş Standımızı ziyaret ettiler. Onları en iyi şekilde ağırladık. Konuklarımıza yöremize ait ürünlerden vererek ikramlarda bulunduk. Standımıza gösterilen ilgi bu yaz Kaş turizminin zirve yapacağının önemli göstergesi” dedi.

KAŞ’A MOBİL KONTEYNER VE PARK YIKAMA ARACI KAŞ’A MOBİL KONTEYNER VE PARK YIKAMA ARACI

Editör: ADEM AYDIN