KAŞ’TA DENİZE KOŞTULAR KAŞ’TA DENİZE KOŞTULAR

   Antalya Süper Amatör Ligi şampiyonu Kaş Kınık Spor Başkanı Alim Açıkgöz Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan’ı ziyaret etti.

   Kaş Kınık Spor Kulüp Başkanı Alim Açıkgöz ve Ömer Alperen Kıldır 2024 yılı Antalya Süper Amatör ligi şampiyonluk Kupasıyla birlikte Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan’ı ziyaret etti.

Kaş Kınık Spor Kulübü Başkanı alim Açıkgöz ziyaretle ilgili olarak yaptığı konuşmada”Kaş Belediyesinin ve Belediye Başkanı Erol Demirhan’ın Kaş Kınık Spor takımımıza yapmış olduğu maddi ve manevi desteklerinden dolayı kulübüm adına taraftarlarım adına çok teşekkür ediyorum. Geride Bıraktığımız Sezonda Kaş Belediye Başkanımız Sayın Erol Demirhan’a, Mali Hizmetler Müdürümüz Sayın Hanife Arıcı başta olmak üzere, tüm belediye personeli arkadaşlarımıza bizlere vermiş oldukları maddi, manevi destekten dolayı teşekkür ederiz. Kaş İlçemizin ilk ve tek profesyonel futbol takımı olarak 4. Lige çıkan, Kaş Kınık Spor Kulübümüz Kaş İlçemizi en iyi şekilde temsil edeceğinden hiç kuşkum yok. Yeterki Kaş İlçemiz ve belediyemiz sahip çıksın. Destek onlardan başarı bizden.”dedi.

Editör: ADEM AYDIN