Kaş Kınık Spor Pazar Günü Kendi sahasında oynadığı maçta güçlü rakibi Korkuteli Belediye Sporu 1-0 yendi.

   Antalya Süper Amatör Liginde şampiyonluk mücadelesi veren Kaş Kınık Spor 28 Nisan Pazar Günü kendi saha ve seyircisi önünde ligin güçlü takımlarından Korkuteli Belediye Sporu 58. dakikada Yemen Taş’ın attığı golle zorda olsa 1-0 kazanmasını bildi. Kaş Kınık Arena Stadında Pazar Günü saat 16:00'da ligin iddialı ve güçlü takımlarından Korkuteli Belediye Sporla karşı karşıya gelen ve maçı 1-0 kazanan Kaş Kınık Spor ligde aynı puanla gol averajıyla ikinci sırada yer alıyor. Kaş Kınık Spor kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı ligin güçlü ve iddialı takımlarından Korkuteli Belediye Sporu 1-0 yenerek şampiyonluktaki iddiasını sürdürdü.

    Antalya Süper Amatör Liginde şampiyonluk mücadelesi veren ve ligde ikinci sırada yer alan Kaş Kınık Spor kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı maçta ligin zorlu ve iddialı takımlarından Korkuteli Belediye Spor'u 1-0 yenerek şampiyonluktaki iddiasını sürdürdü. Kaş Kınık Arena Sahasında oynanan haftanın önemli maçında Kaş Kınık Spor maçın ilk yarısında oynadığı göz dolduran güzel ve atak futbolu ile taraftarların alkışları kazanan Kaş Kınık Spor maçın ve oyunun hakimiyetini ele aldı. Kaş Kınık Spor takımı girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremeyince ilk yarı  0-0 sona erdi.

 İkinci yarıda da hücum ve atak futbolunu sürdüren Kaş Kınık Spor 58. dakikada Yemen Taş’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Kaş Kınık Spor'un atak futboluna deplasmanda oynayan Korkuteli Belediye Spor  atak ve hücum futbolu tercih edince her iki takımda gol pozisyonlarına girdi. Fakat maçta başka gol olmayınca kendi saha ve seyircisi önünde oynayan Kaş Kınık Spor maçı 1-0 kazanarak galibiyeti maç sonunda taraftarıyla paylaştı.

KAŞ ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER KONGRESİ BU GÜN BAŞLIYOR KAŞ ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER KONGRESİ BU GÜN BAŞLIYOR

    Antalya Süper Amatör Liginin 26 haftasına kadar ligde Kaş Kınık Spor ile Kaş ilçesinin komşu Demre İlçesinin Beymelek Belediye Spor takımları 63'şer puanla ve gol averajıyla Beymelek Belediye Spor birinci, Kaş Kınık Spor takımı ise ikinci sırada yer alıyor. 05 Mayıs Pazar Günü Demre İlçe Stadında oynanacak olan Beymelek Belediye Spor ile Kaş Kınık Sporla oynanacak olan şampiyonluğu belirleyecek olan maçın sonucu sporseverler tarafından merakla bekleniyor.

  

Editör: ADEM AYDIN