Kaş İlçesi’nin Kınık Mahallesi’nde Gençliğe Değer Kampı Açıldı.

   Kaş İlçesinin Kınık Mahallesindeki Kınık Yatılı Hafızlık Kur'an Kursunda "Gençliğe Değer" projesi kapsamında ara dönem kampı başladı. İlçe Müftüsü Turgut Topaloğlu, projedeki gençlerin milli ve manevi değerlerine bağlı bir şekilde yetişmelerine katkı sunmayı amaçladıklarını belirtti.

Kaş Müftüsü Topaloğlu yaptığı konuşmada" Kampta öğrencilerimiz değerler eğitimi, dini bilgiler, yarışmalar, geziler, turnuvalar, sinema gibi çeşitli aktivitelerle dolu bir kamp dönemi geçirecekler.

Gençlerimize cami sevgisinin, milli değerlerimizin, ibadet şuurunun, kardeşlik bilincinin verildiği bu tür etkinlikleri önemsediklerini belirterek, milli ve manevi değerlere haiz, ahlaklı gençler yetiştirmek için gayret ediyoruz. Çocuklarını bize emanet eden, bu tür faaliyetlerde yer almasını sağlayan başta anne-babalar olmak üzere, gençlerimize rehberlik eden, onların gönüllerine dokunan Kaş Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü din görevlilerimize ve katkı sağlayan tüm Kaş halkına teşekkür ediyorum." dedi.

KAŞ MÜFTÜSÜNDEN GENÇLİĞE DEĞER KAMPINA ZİYARET

 Kaş İlçe Müftüsü Turgut Topaloğlu Gençliğe Değer Kampını ziyaret etti.

  Kaş İlçe Müftüsü Turgut Topaloğlu Kuran Kursu öğrencilerinin yarıyıl tatil dönemlerini daha iyi değerlendirmek için yapılan Kaş İlçesinin Kınık Mahallesindeki  Kınık Hafızlık Kuran Kursu’daki Gençliğe Değer Kampına ziyarette bulundu. Kaş İlçe Müftüsü Topaloğlu, Kaş İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından öğrencilerin tatil dönemlerini değerlendirmek, bilgi, ahlak ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkı sunmak amacıyla düzenlenen “Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı”nı ziyaret ederek, öğrencilerle ve öğretici hocalarla sohbet ederek, çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Kınık Hafızlık Kur'an Kursu'nda tatil havasında gerçekleşen kampta Kur’an-ı Kerim, Siyer, Hadis, İnanç, İbadet, Ahlak derslerinin yanı sıra atölye çalışmaları yapılarak Sosyal, Sportif ve Kültürel etkinlikler düzenleneceğini söyleyen ve öğrencilerle yakından ilgilenen Müftü Topaloğlu, Kaş Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü görevlilerine de kolaylıklar diledi.

KAŞ'TA ÜRETİLEN LAVANTALAR BAŞKAN BÖCEK'E HEDİYE KAŞ'TA ÜRETİLEN LAVANTALAR BAŞKAN BÖCEK'E HEDİYE

Editör: ADEM AYDIN