KAŞ'TA 4-6 YAŞ KUR'AN KURSLARIMIZDA DÖNEM SONU ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

    Kaş İlçe Müftülüğüne bağlı kuran kurslarında dönem sonu etkinlikleri yapıldı.

   Kaş İlçesi İlçe Müftülüğüne bağlı kuran kuslarında birinci dönemin sona ermesi nedeniyle dönem sonu etkinlikleri gerçekleştirildi. Ara tatil nedeniyle gerçekleştirilen etkinliklerde minikler, dönem boyunca öğrendikleri Kur'an harflerini ve duaları okudular, ilahiler ve müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler. Kur'an Kursu Öğretmenleri tarafından miniklere karneleri ve çeşitli hediyeler verildi.

Din görevlileri, öğrenciler ve ailelerinin katıldığı dönem sonu etkinlikleri, pasta kesimi ve hatıra fotoğrafı çekimleriyle sona erdi.

  4-6 YAŞ KUR'AN KURSLARINDA ARA TATİL ETKİNLİĞİ VE KARNE TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

  Sömestr tatili münasebetiyle gerçekleştirilen etkinliklerde, yıl boyunca öğrendikleri Kur'an harflerini ve duaları okuyan minikler, ilahiler ve oyunlar eşliğinde doyasıya eğlendiler. Ova Mahallesi Zühra-Hasan Tuna 4-6 Yaş Kur'an Kursunda gerçekleştirilen programa iştirak eden Kaş İlçe Müftüsü Turgut Topaloğlu, programın hazırlanmasında emeği geçen görevlilere teşekkür ederek, çocuklara karne ve hediyelerini verdi."

Kurs görevlileri Duygu Karahan Can ve Sümeyye Ermiş tarafından organize edilen, İlçe Müftüsü'nün eşi hanımefendi, Vaiz Fatih Ermiş, din görevlilerimiz, hayırseverler Zühra Tuna, Ramazan Göcekli ile öğrenci ve velilerinin katıldığı karne etkinliği, pasta kesimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

GENÇLİĞE DEĞER ARA DÖNEM KAMPI BAŞLIYOR

Öğrencilerimizin yarıyıl tatilini verimli bir şekilde değerlendirebilmeleri amacıyla Müftülüğümüzce "Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı" düzenlenecektir. Ortaokul, Lise ve Üniversite öğrencilerine yönelik olarak yapılacak kamp programına başvurular başlamıştır.

KAŞ’A KENT MOBİLYALARI KONULDU KAŞ’A KENT MOBİLYALARI KONULDU

Ayrıntılı Bilgi İçin: Kaş İlçe Müftülüğü

Editör: ADEM AYDIN