Fransa’nın başkenti Paris’te başlayan dünyanın en büyük bot show fuarlarından biri olan Paris Boat Show Fuarı’nda  Kaşlı turizmci Ergun Dündar ve Kaş Setur Marina Müdürü Tuncay Özses, Türkiye standında Kaş’ı tanıttılar.
Bu yıl 58. kez kapılarını sarı yeleklerin protesto gösterilerinin etkisi altında açan fuara, dünyanın çeşitli ülkelerinden 825 marina ve firma katıldı. Türkiye standında, Türkiye’nin Ege, Akdeniz ve Marmara bölgelerinden gelen 10 firma  katılarak bölgelerini tanıtımını yaptılar. Paris Boat Show Fuarında, Kaş adına stand açan Kaş Setur Marina Müdürü Tuncay Özses, Kaş’taki Boat Trip Turkey Yatçılık ve Larsoy Turizm’n sahibi Ergun Dündar Kaş’ı tanıttılar.
Kaşlı turizmci Ergun Dündar yaptığı konuşmada” Fransa’nın Paris Boat Show Fuarı, Avrupa’nın değil dünyanın en büyük bot show fuarlarından biri. Kaş’ın deniz turizmini, dalış turizmini tanıtma için çalıştık. Standımıza gelen konuklara, Kaş’ı tanıtan broşürler, anahtarlıklar, nazar boncuklu bileklikler ve küçük hediyeler verdik. Ancak Paris’te devam eden olaylar nedeniyle, ilk gün ziyaretçi sayısı düşüktü. Çünkü Paris’te metro kapalıydı. Ancak önümüzdeki günlerde durumun normale dönmesi ile, gerekli ilginin olacağı düşüncesindeyiz. Burada Kaş’ı gereği gibi tanıttık” dedi.
 
Editör: TE Bilisim