Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Abdullah Hamarat ve Yönetim kurulu üyeleri Kaş Esnaf Odası Başkanı Ali Çalışkan'a ziyaret gerçekleştirdi.

   Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Abdullah Hamarat ve Yönetim kurulu üyeleri Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çalışkan'ı makamında ziyaret etti. 12 Kasım Pazar Günü yapılan Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği olağan genel kurulda başkanlığa seçilen Başkan Abdullah Hamarat ve Yönetim Kurulu Üyeleri ilçede resmi kurumlara, sivil toplum kuruluşlarına, esnaf odalarına ve derneklere ziyaretlerini sürdürüyor.

KAŞ'IN YANIBAŞINDA İSKELE YAPLIP İMARA AÇTILAR KAŞ'IN YANIBAŞINDA İSKELE YAPLIP İMARA AÇTILAR

  Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Abdullah Hamarat ve Yönetim kurulu üyeleri Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çalışkan'ı makamında ziyarette bulundu. Ziyarette bir süre sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

   Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çalışkan ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada;" Kaş Turizm ve Tanıtma Derneğinin olağan genel kurulunda başkanlığa yeni seçilen Abdullah Hamarat ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Yeni görevlerinde başarılar diliyorum. "Dedi.

   Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Abdullah Hamarat yaptığı konuşmada;"Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Yönetim Kurulu olarak, Kaş Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Çalışkan’ı ziyaret ettik. Derneğimizin Kaş’ın kadim ve köklü sivil toplum kuruluşlarından biri olduğuna değinerek, öncelikli gündem maddemizin ‘kaliteli ve sürdürülebilir bir turizm’ ve Kaşımıza yaraşır bir tanıtım olduğunu ilettik. Ali Çalışkan Bey’den çok değerli dönüşler aldık. Kendisine derneğimiz ve tüm üyelerimiz adına teşekkür ederiz."Dedi.

Editör: ADEM AYDIN