Kaş'ın Kınık Mahallesi Suffe 4-6 Yaş Kur’an Kursunda "Kur'an-ı Kerim'e Geçiş" Etkinliği Gerçekleştirildi

    Kaşta Yıl boyunca kursta eğitim gören ve Kur'an-ı Kerim'e geçen minikler, etkinlikte bir araya geldi.

MÜFTÜ TOPALOĞLU'NDAN İSLAMLAR KIZ HAFIZLIK KUR'AN KURSUNA ZİYARET. MÜFTÜ TOPALOĞLU'NDAN İSLAMLAR KIZ HAFIZLIK KUR'AN KURSUNA ZİYARET.

439236666 738510885136825 2509456547413533535 N

Öğrenciler ve velilerin katılımıyla gerçekleştirilen programda konuşan ve 4-6 Yaş Kreşlerinin öneminden bahseden Kaş İlçe Müftüsü Turgut TopaloğluYaptığı açıklamada; " Çocukların insanoğluna bahşedilmiş en sevimli ve güzel nimetlerden biri olduğunu vurguladı. Çocuklarımızla ilişkilerimize yön veren en değerli rehberimiz, alemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimizdir. Resul-i Ekrem, çocuklara değer verir, onlara değerli olduklarını hissettirirdi. Kur’an kursu öğreticilerimiz de, Hz. Muhammed’in (sas) rehberliğinde çocuklarımıza temel dini bilgileri öğreterek özüyle, sözüyle, davranışlarıyla çocuklarımıza örnek oluyor. Çocuklara gösterilen sevgi ve ilginin, verilen ahlak ve değerler eğitiminin dünya ve ahiret için en hayırlı yatırım olduğunun bilinciyle hareket eden tüm öğreticilerimize ve kurslarımızı tercih eden tüm velilerimize teşekkür ediyorum.

Minik yavrularımızın yetişmesinde emeği geçen bütün anne-babalara, etkinliği hazırlayan Kurs görevlilerimiz Meral Akınlı ve Rüveyda Kantar hocalarımıza, Kur'an-ı Kerim okumaya başlayan yavrularımıza ve etkinliğe katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Program, pasta kesimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Editör: ADEM AYDIN