Kaş’ta 24 Kasım Öğretmenler Günü 24-25 Kasım Pazar ve Pazartesi Günü Düzenlenen Törenle Kutlanıldı
  Kaş İlçesi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama törenleri 24 Kasım Pazar günü saat 14:00’de Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtına çelenk konuldı. Ardından tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla kutlama tören sona erdi. 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama töreni 25 Kasım Pazartesi günü saat 14:00’de Kaş’ın Gökseki mevkiinde bulunan Kaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda yapılacak etkinliklerle devam edildi.   
Kaş İlçe kaymakamı Bülent Karacan 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen programa katıldı. Kaş İlçesi okullarında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim eden kaymakamımız bütün öğretmenlerin de öğretmenler gününü kutladı.Kaş Kaymakamı Bülent Karacan Öğretmenler günüyle ilgili olarak yaptığı açıklamada "Ulusları kurtaranların yalnız ve ancak öğretmenler olduğunu söyleyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Başöğretmen’ unvanını aldığı 24 Kasım tarihi, 1981 yılından bu yana Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. Dünyadaki en onurlu mesleklerin başında gelen öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın bir meslektir. Eli öpülesi tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlar, başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, görevi başında şehit olan ve ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, bizleri bugünlere getiren tüm öğretmenlerimize sağlık ve esenlik dolu günler diliyorum" dedi.
  Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan “ 24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısı ile yayımladığı mesajında; “  Milletimizin en değerli varlıkları olan evlatlarını, geleceğe umutla, huzurla, sevgi dolu bakabilen bireyler olarak yetiştiren, manevi değerlerine sahip çıkan, vatan, millet, bayrak ve Atatürk sevgisini anlayan, özümseyen bireyler olmaları için canla başla çalışan Ülkemizin göz bebeği sevgili Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlarım” dedi.
 
 
 
 
 
 
Editör: TE Bilisim