KAŞ’TA 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLER GÜNÜ TÖRENLERLE ANILDI

   Kaş’ta 18 Mart Çanakkale zaferi destanının 109’uncu yıldönümü etkinliklerle kutlandı.

    Antalya’nın Kaş ilçesinde “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” dolayısıyla program düzenlendi. Program saat 09:05’te Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı önünde Kaş Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Kaş Belediye Başkanlığı çelenk sunumu, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla göndere bayrak çekilmesiyle gerçekleştirildi.

 18 MART PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 17:30’DA ANMA PROĞRAMI

18 Mart Çanakkale destanı zaferinin 109’uncu yıldönümü etkinlikleri18 Mart Pazartesi günü saat 17:30’da Kaş İlçesinin Kalkan Mahallesindeki Kalkan Turan Erdoğan Yılmaz Fen Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek. Saat 19:00’da Kalkan Turan Erdoğan Yılmaz Fen Lisesi Yemekhanesinde şehit ve gazi ailelerine iftar verilecek.

 KAŞ BELEDİYE BAŞKANI ULUTAŞ: TÜM ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİ SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUZ

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş 18 Mart Çanakkale zaferinin 109’uncu yıldönümünü kutladı. Başkan Ulutaş yaptığı açıklamada;”Büyük bir azim, destansı bir mücadele ve kararlılıkla kazanılan 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109’uncu yıl dönümünde bu mukaddes toprakları bizlere ebedi vatan kılan tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.”dedi.

KAŞ’A KENT MOBİLYALARI KONULDU KAŞ’A KENT MOBİLYALARI KONULDU

Editör: ADEM AYDIN