Kaş İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen proğramla eller deprem şehitleri için semaya kalktı.

    Kaş İlçe Müftülüğü tarafından Asrın Felaketinin yıl dönümünde ülke genelindeki tüm camilerde sabah namazı buluşması programları düzenlendi. Bu kapsamda Kaş‘da da tüm camilerde 6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,7 büyüklüğünde, Elbistan ilçesinde ise 7,6 büyüklüğünde meydana gelen ve asrın felaketi olarak kayıtlara geçen iki büyük depremin yıl dönümünde eller hayatını kaybeden vatandaşlar için semaya kalktı. İlçe Müftüsü Turgut Topaloğlu Kaş Merkez Süleyman Çavuş Camii'nde namaz kıldırarak dua etti, cemaat bu duaya hep birlikte amin dedi.

FRENK İNCİRİ GEÇİM KAYNAĞI FRENK İNCİRİ GEÇİM KAYNAĞI

   Kaş İlçesi’nin Kınık Mahallesi Merkez Camii'nde ise Kınık Mahallesi Yatılı Hafızlık Erkek Kur'an Kursu öğrencileri ile Kınık İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin katılımıyla program gerçekleştirildi. Deprem şehitleri için Kur'an okunarak dualar edildi. Namazın akabinde ise cemaate kahvaltı ikramlarında bulunuldu.

Kaş'Ta eller deprem şehitleri için semaya kalktı DUALAR OKUNDU

Asrın Felaketinin yıl dönümünde ülke genelindeki tüm camilerde sabah namazı buluşması programları düzenlendi. Bu kapsamda Kaş‘da da tüm camilerde 6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,7 büyüklüğünde, Elbistan ilçesinde ise 7,6 büyüklüğünde meydana gelen ve asrın felaketi olarak kayıtlara geçen iki büyük depremin yıl dönümünde eller hayatını kaybeden vatandaşlar için semaya kalktı. İlçe Müftüsü Turgut Topaloğlu Merkez Süleyman Çavuş Camii'nde namaz kıldırarak dua etti, cemaat bu duaya hep birlikte amin dedi.

Kınık Mahallesi Merkez Camii'nde ise Kınık Mahallesi Yatılı Hafızlık Erkek Kur'an Kursu öğrencileri ile Kınık İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin katılımıyla program gerçekleştirildi. Deprem şehitleri için Kur'an okunarak dualar edildi. Namazın akabinde ise cemaate kahvaltı ikramlarında bulunuldu.

Editör: ADEM AYDIN