Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyesi Fatih Okumuş Riyasetinde "Etkili Hutbe Sunumu Hizmet İçi Eğitim Semineri" Başladı.

Toplumu dini konularda aydınlatmada en önemli vasıtalarından biri olan hutbelerin muhatap kitleye etkin bir şekilde ulaştırılmasına yönelik çalışmalar kapsamında, cami görevlilerinin hutbe sunma becerilerini geliştirmek ve nitelikli bir hutbe irat etmelerine katkıda bulunmak amacıyla Kaş İlçe Müftülüğü Toplantı Salonunda "Etkili Hutbe Sunumu Hizmet İçi Eğitim Semineri" başladı.

MÜFTÜ TOPALOĞLU'NDAN İSLAMLAR KIZ HAFIZLIK KUR'AN KURSUNA ZİYARET. MÜFTÜ TOPALOĞLU'NDAN İSLAMLAR KIZ HAFIZLIK KUR'AN KURSUNA ZİYARET.

Kaş İlçe Müftüsü Turgut Topaloğlu'nu makamında ziyaret eden Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyesi Sayın Fatih Okumuş'a Müftü Topaloğlu, ziyaretleri ve katkıları nedeniyle teşekkür etti.

Bir hafta boyunca sürecek olan seminerde Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyesi Fatih Okumuş'un yanı sıra Kaş İlçe Müftüsü Turgut Topaloğlu ve İlçe Müftülük Vaizi Fatih Ermiş koordinatörlük ve rehberlik edecek.

Editör: ADEM AYDIN