KAŞ BELEDİYESİ KAŞ MERKEZ BAŞTA OLMAK ÜZERE KALKAN VE ÇAYKÖY MAHALLESİNDE VATANDAŞLARA İFTAR YEMEĞİ VERDİ. RAMAZAN ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA YEŞİLKÖY, KINIK, OVA, GÖMBE VE DİĞER MAHALLELERDE VATANDAŞLARA İFTAR YEMEĞİNDE KAŞ BELEDİYE BAŞKANI MUTLU ULUTAŞ VATANDAŞLARLA BULUŞACAK

    KAŞ BELEDİYESİNDEN KALKAN MAHALLESİ’NDE GELENEKSEL İFTAR BULUŞMASI

   Kaş Belediyesi mübarek Ramazan Ayı nedeniyle her yıl vatandaşlara geleneksel olarak verdiği iftar yemeğinde ilçe protokolü ile vatandaşları bir araya getirdi. 

   Kaş Belediyesinin mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla düzenlediği geleneksel iftar buluşmaları başladı.  Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ın da katıldığı iftara, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kaş Belediyesi, birlik ve beraberlik duygularının en üst düzeyde yaşandığı mübarek Ramazan Ayında ilçenin her mahallesinde geleneksel iftar buluşmaları düzenliyor. Bu yıl ilki Kalkan Mahallesi’nde başlayan ve daha sonra Çayköy Mahallesinde devam ve ilçenin diğer mahallelerinde devam edecek olan belediye- vatandaş iftar yemeği proğramı buluşmasına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Kaş Belediyesi tarafından Kalkan Hizmet Birimi önünde kurulan iftar sofralarında oruçlarını açan vatandaşlar hep birlikte Ramazan ruhunu yaşadı.

KAŞ’TA DENİZE KOŞTULAR KAŞ’TA DENİZE KOŞTULAR

Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, iftar programında yaptığı konuşmada” ülkenin sıkıntıları ülke ve millet olarak, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde hep birlikte aşacağız. On bir ayın sultanı Ramazan maneviyat ayıdır. Bu mübarek ayın ülkemize, milletimize, Kaş’ımıza hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Geçen sene ve bu sene Kalkan’da beraber iftar açıyoruz. Diğer mahallelerimizde de hemşehrilerimizle buluşacağız. Vatandaşlarımızı iftar sofralarına bekliyoruz. Ramazan-ı Şerif’iniz hayırlı, mübarek olsun. Allah sizleri sevdiklerinizle sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde daha nice ramazanlara ulaştırsın” dedi.

Kalkan Mahallesinde belediye tarafından düzenlenen İftar programına, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, AK Parti Kaş İlçe Başkanı Okay Bilgin, MHP Kaş İlçe Başkanı Cemil Kolak, belediye meclis üyeleri ve adayları, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Kalkan mahalle sakinleri ve vatandaşlar katıldı.

  

Editör: ADEM AYDIN