Antalya'nın Kaş ilçesi Üzümlü Mahallesinde 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nda, Kur’an-ı Kerim okumaya başlayan minikler için tören yapıldı.

Kaş İlçe Müftülüğü Üzümlü Mahallesi 4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencileri için ’Kuran’a Geçiş Töreni’ gerçekleştirildi. Törende Kuran-ı Kerim okumaya başlayan minikler ve velilerinin heyecanı gözlerinden okundu.

Kaş İlçe Müftüsü Turgut Topaloğlu yaptığı açıklamada ; “Kuran Kursumuzda eğitim gören çocuklarımızın heyecan ve sevincine ortak olmak için geldik. Müftülük olarak 4-6 yaş eğitim öğretimini çok önemsiyoruz. Küçük yaşta çocuklarımız hem eğleniyorlar, hem de eğlenerek değerlerimizi, Kur'an-ı Kerimi, örf ve adetlerimizi öğreniyorlar. Yavrularımızın hayatları boyunca dinine, vatanına ve milletine hizmet eden, faydalı birer insan olarak yetişmelerini Yüce Mevla’dan temenni ve niyaz ediyorum. Siz değerli ailelerimizi ve 4-6 yaş Kuran Kursu öğreticisi Elanur Hoca hanımı ve tüm Kur'an Kursu hocalarımızı kutluyorum.” dedi.

KAŞ’A KENT MOBİLYALARI KONULDU KAŞ’A KENT MOBİLYALARI KONULDU

Kaş İlçe Müftüsü Topaloğlu, konuşmasından sonra Kur’an okumaya başlayan miniklerle birlikte günün anısına hazırlanan pastayı kesti. Öğrencilere yapılan ikramlar, çeşitli hediyelerin verilmesi ve akabinde hatıra fotoğrafı çekimi ile program sona erdi.

Editör: ADEM AYDIN