Kaş'ta Okullararası Futsal Turnuvası düzenlendi. Turnuva dereceye giren takımlara ödüllerin verilmesiyle sona erdi.

KAŞ'IN YANIBAŞINDA İSKELE YAPLIP İMARA AÇTILAR KAŞ'IN YANIBAŞINDA İSKELE YAPLIP İMARA AÇTILAR

   Kaş İlçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kaş Gençlik ve ilçe Spor Müdürlüğü tarafından ortaklaşa organize ettiği Okul Sporları Futsal Turnuvasına ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullar katıldı. Kaş Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün Kaş Kapalı Spor Salonunda yapılan Okullararası Futsal Turnuvasında takımlar şampiyon olmak ve iyi bir derece edebilmek amacıyla maçlar kıran kırana ve heyecanlı geçti.

  Kaş İlçesi’nde yapılan okullararası Futsal Turnuvasında Küçük Erkeklerde Kaş Merkez İlkokulu birinci, Kalkan İlkokulu ikinci, Kaş Atatürk İlkokulu üçüncü, Ağullu Şehit Öğretmen Ali Boşgelmez İlkokulu ise dördüncü oldu. Yıldız Kızlar Kategorisinde Akbel Durmuş Gülser Gedikoğlu Ortaokulu birinci, Üzümlü Ortaokulu ikinci, Çayköy Ortaokulu üçüncü, Yeşilköy Hilmi Toksay Ortaokulu ise dördüncü oldu. Yıldız Erkekler Kategorisinde Kaş Merkez Ortaokulu birinci, Kasaba Şehit Yusuf Polat Yatılı Böle Ortaokulu ikinci, Yeşilköy Hilmi Toksoy Ortaokulu üçüncü, Kaş Atatürk Ortaokulu ise dördüncü oldu. Genç Erkekler Kategorisinde ise Çavdır Anadolu Lisesi birinci, Kaş İsmet Köroğlu Anadolu Lisesi ikinci, Kaş Kalkan Turan Erdoğan Fen Lisesi üçüncü, Kaş Meslek Turizm Anadolu Lisesi ise dördüncü oldu. Dereceye giren okullara ödülleri ve madalyalarını Kaş Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Abdülhamit Özkoçak, Kaş İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Şenol Ağbaba ve Nurullah Karaman tarafından Kaş Kapalı Spor Salonunda final maçı sonrası verildi.

  Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Melih Eroğlu turnuvayla ilgili olarak yaptığı konuşmada;" 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile Kaş Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün organize ettiği Okul Sporları Futsal Müsabakaları Küçük Erkek, Yıldız Kız, Yıldız Erkek ve Genç Erkek kategorilerinde yapıldı. Dereceye giren okullarımıza kupa ve madalyaları Kaş Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Abdülhamit Özkoçak ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Sayın Şenol Ağbaba ile Nurullah Karaman tarafından verildi. Emek veren Okul Yöneticilerimize, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü personellerine, Beden Eğitimi Öğretmenlerimize ve Öğrencilerimize teşekkür ederiz."Dedi.

Editör: ADEM AYDIN