Türkiye’nin en önemli turizm merkezleri arasında yer alan Kemer’de bulunan G – Kemer Marina düzenlenen törenle 29’uncu mavi bayrağını aldı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Türkiye’nin en çok mavi bayrağı bulunan turizm destinasyonlarından biri olan Kemer’in marinasının 29 yıldır mavi bayrağı dalgalandırmasından mutluluk duyduklarını ifade etti

Kemer G-Marina’da düzenlenen Mavi Bayrak Töreni’ne, Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Sahil Güvenlik Komutan Vekili Alper Aydın, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) Antalya Mavi Bayrak Koordinatörü Mustafa Ergiydiren, Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) Başkanı Rıza Sönmez, Kemer Liman Başkanı Mustafa Halli ve Kemer G-Marina Genel Müdürü Levent Tokaç katıldı.

BAKAN YUMAKLI'DAN '26 NİSAN' ÇAĞRISI BAKAN YUMAKLI'DAN '26 NİSAN' ÇAĞRISI

1994 yılında Antalya’da Mavi Bayrak alan ilk marina olan G-Kemer Marina, 29’uncu mavi bayrağını düzenlenen törenle aldı.

Düzenlenen törende G – Kemer Marina Genel Müdürü Levent Tokaç, mavi bayrak belgesini Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam ve Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun elinden aldı.

Tören sonrası açıklama yapan Belediye Başkanı Topaloğlu, Kemer’in tek marinası olan G-Marina’nın 29 yıldır taşıdığı mavi bayrağın kendileri için de gurur kaynağı olduğunu ifade ederek, başta Levent Tokaç olmak üzere G-Kemer Marina çalışanlarını tebrik ettiğini söyledi.

Editör: ADEM AYDIN