RAMAZAN SONRASINDA BESLENMEYE DİKKAT RAMAZAN SONRASINDA BESLENMEYE DİKKAT
Kepez’in Mobil Sağlık Merkezi’nden sonra Mobil Göz Sağlığı Merkezi’de ilçe sakinlerine hizmet vermeye başladı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez’in en ücra noktalarına kadar artık sağlık hizmetinin taşındığını söyledi.
Kepez Belediyesi hizmette sınır tanımıyor. İlçeye özel hastane konforunda Belediye Sağlık Merkezi ve ardından Mobil Sağlık Merkezi  kazandıran Kepez Belediyesi,  Mobil Göz Sağlığı Merkezi’ni de vatandaşların hizmetine kazandırdı. Kepez’in en ücra noktalarına kadar artık sağlığın taşındığını bildiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Kepez’in Mobil Sağlık Merkezi vardı. Mobil Sağlık Merkezi’mize ilave, ikinci bir aracımız daha geldi. Mobil Göz Sağlığı Merkezi sadece göz muayenesi yapacak. Mahalle mahalle, sokak sokak, meydan meydan şehrimizin Antalya’mızın en ücra noktalarına kadar sağlık hizmetini götürmeye kararlıyız. Hemşehrilerimizin sağlığı bizim için çok önemli… Kepez’de çok önemli sağlık yatırımları yaptık. 32 Aile Sağlığı Merkezi, 11 hastane, sağlık tesisi, bunun yanında bir Mobil Sağlık Merkezi ve ilave Mobil Göz Sağlığı Merkezi yapmış olduk. İlave Mobil Göz Sağlığı Merkezimizde hemşehrilerimize hizmet vermeye başladı.” diye konuştu.
 
SAĞLIK HİZMETİ VİCDANİ SORUMLULUĞUMUZ
Bir belediyenin sağlıkla ilgilenmesini gerektiren yasal bir zorunluluk olmadığını hatırlatan Başkan Tütüncü, “Ama vicdani bir sorumluluk var. Vicdani sorumluluğumuzun gereği hemşehrilerimizin sağlığına çok kıymet verdiğimizden dolayı bu hizmetleri yapıyoruz. Ben bu hizmetleri ortaya koyan Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi’ne, çok değerli arkadaşlarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Heyecanla hizmet etmeye, yenilikleri ortaya çıkarmaya ve hemşehrilerimize hizmetin en kalitelisini sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Editör: TE Bilisim