KAŞ İLÇE TARİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN KIRSAL KALKINMA VE YATIRIMLARIN DESTEKLENMESİ

  Kaş İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından Kırsal Kalkınma ve Yatırımların Desteklenmesi Proğramı toplantısı yapılacak.

  Kırsal Kalkınma ve Yatırımların Desteklenmesi toplantısı 11 Ocak Perşembe günü saat 14:00’de Finike Ziraat Odası Toplantı Salonunda yapılacak. Toplantıya Kaş, Demre, Finike İlçeleri Ziraat Odası Başkanları, üreticiler, mahalle muhtarları ve Tarımsal yatırım yapmak isteyen sektör temsilcilerinin katılması bekleniyor. 

MÜFTÜ TOPALOĞLU'NDAN İSLAMLAR KIZ HAFIZLIK KUR'AN KURSUNA ZİYARET. MÜFTÜ TOPALOĞLU'NDAN İSLAMLAR KIZ HAFIZLIK KUR'AN KURSUNA ZİYARET.

  Kaş İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre; Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından uygulanmakta olan 2024 yılı Kırsal Kalkınma ve Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik ve Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesi 2023/2024 yılı Başvuru dönemine ait Uygulama Rehberleri ve Ekleri yayınlanmıştır.11/01/2024 tarihinde Saat: 14:00'da Finike Ziraat Odası Toplantı Salonunda Kırsal Kalkınma Destekleri hakkında Finike Demre ve Kaş İlçeleri üreticileri Ziraat Odası Başkanlıkları, Üreticileri, Mahalle Muhtarlıkları ve Tarımsal yatırım yapmak isteyen sektör temsilcileri ve sektöre tedarik yapan gerçek/tüzel kişilerin katılımı ile Kırsal Kalkınma Destekleri toplantısı yapılacaktır. Kırsal Kalkınma Desteklenme Toplantısının İlçemiz üreticilerine ve sektörle ilgili temsilcilere duyurulması hakkında; Gereğini bilgilerinize rica ederim.”

Editör: ADEM AYDIN