Korkuteli Belediye Spor Kaş Kınık Spor'u 2-0 yendi.

5d96d074-e783-428b-86f7-2182ede484d2

Antalya Süper Amatör Liginde Korkuteli deplasmanında Korkuteli Belediye Spor'a 2-0 yenilen Kaş Kınık Spor namağluplüğünü kaybederek ligde namağlup takım kalmadı.

Korkuteli Belediye Spor yöneticileri yaptıkları açıklamada;"Lider ve namağlup Kaş Kınık Spor'u kendi sahamızda doğru planlama ve doğru oyun ile 2-0 yenerek puan sıralamasında üçüncü sıraya çıktık.Yürekten oynayan futbolcularımı ve teknik ekibimi kutluyorum.

MÜFTÜ TOPALOĞLU'NDAN İSLAMLAR KIZ HAFIZLIK KUR'AN KURSUNA ZİYARET. MÜFTÜ TOPALOĞLU'NDAN İSLAMLAR KIZ HAFIZLIK KUR'AN KURSUNA ZİYARET.

Çalışmaya ve gelişmeye devam."dediler.

Kaş Kınık Spor'lu idarecileri ise yaptıkları açıklamada;" Korkuteli Belediye Spor'la kendi saha ve seyircileri önünde yaptığımız haftanın sonucu merakla beklenen maçta maçın sonucunu maçı yöneten hakemler belirledi. Maçın sonucu Korkuteli Belediye Spor+ Hakem: 2 Kaş Kınık Spor:0 maçta ofsayttan gol verdiler. Olmayan penaltı verdiler, sonucu hakemler belirledi. Emeğinize mücadelemize yazık oldu. Canın sağolsun Kaş Kınık Sporumuz. Bize bu yoldan geri dönüş yok."dediler.

Editör: ADEM AYDIN