KAŞ ÇUKURBAĞ YARIMADASI İNCEBOĞAZ MEVKİİ’NDE PLAJ ÇAKILLAMA ÇALIŞMASI KAŞ ÇUKURBAĞ YARIMADASI İNCEBOĞAZ MEVKİİ’NDE PLAJ ÇAKILLAMA ÇALIŞMASI

   Korkuteli Belediye Spor Kaş Kınık Spor'u 2-0 yendi.

   Antalya Süper Amatör Liginde Korkuteli deplasmanında Korkuteli Belediye Spor'a 2-0 yenilen Kaş Kınık Spor namağluplüğünü kaybederek ligde namağlup takım kalmadı.

   Korkuteli Belediye Spor yöneticileri yaptıkları açıklamada;"Lider ve namağlup Kaş Kınık Spor'u kendi sahamızda doğru planlama ve doğru oyun ile 2-0 yenerek puan sıralamasında üçüncü sıraya çıktık.Yürekten oynayan futbolcularımı ve teknik ekibimi kutluyorum.

Çalışmaya ve gelişmeye devam."dediler.

   Kaş Kınık Spor'lu idarecileri ise yaptıkları açıklamada;" Korkuteli Belediye Spor'la kendi saha ve seyircileri önünde yaptığımız haftanın sonucu merakla beklenen maçta maçın sonucunu maçı yöneten hakemler belirledi. Maçın sonucu Korkuteli Belediye Spor+ Hakem: 2 Kaş Kınık Spor:0 maçta ofsayttan gol verdiler. Olmayan penaltı verdiler, sonucu hakemler belirledi. Emeğinize mücadelemize yazık oldu. Canın sağolsun Kaş Kınık Sporumuz. Bize bu yoldan geri dönüş yok."dediler.

Editör: ADEM AYDIN