Kaş ilçesinde Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katıldığı  Turizm Sektörü ve Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması programı düzenlendi.

Kaş İlçesinin Çerçiler Mevkiinde bulunan Kaş Belediyesine ait Feyzi Gürsoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yaptığı konuşmada;" Kaş için ilk yapılması gerekenin koruma imar planıyla birlikte, köy yerleşik alan çalışmalarını da neticelendirilmesi gerekir.

DÜNYANIN EN İYİ OTELLERİ ARASINDA DÜNYANIN EN İYİ OTELLERİ ARASINDA

Günübirlik Konaklama Belgesi ile alakalı Kaş, Kalkan ve Fethiye Bölgesinde ortaya çıkan sorunlar Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ın girişimleriyle ertelemeye gidildi ve gerekirse ilave süre uzatımı ile kimsenin mağdur olmaması için gerekli çalışmaları yaptık. Bizler Kaş’ta Mutlu Başkanım ile el ele vererek, 2024 yılı içinde Kaş geneli imar sorunlarını çözerek, Konaklama Belgesi alamayan hemşehrilerimizin konutlarını resmi hale getireceğiz. Böylelikle numarataj belgesi, elektrik, su gibi sorunları almaya müsait hale getireceğiz."Dedi.

Editör: ADEM AYDIN