Antalya'nın Kaş İlçesi'nde Geleceğimizin Gözüyle Güvenilir Gıda 2'nci Ulusal Resim Yarışması'nda il birincisi olan öğrenci ödüllendirildi.

 Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde düzenlenen, Türkiye Süt Et Gıda Sanayicileri Derneği'nin desteği ile yapılan Geleceğimizin Gözüyle Güvenilir Gıda 2'nci Ulusal Resim Yarışması'na katılan Kaş Kasaba Şehit Yusuf Polat Yatılı Bölge İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi Mustafa Erkan il birincisi oldu. Kaymakamlıkta düzenlenen törenle Mustafa Erkan, Kaymakam Bilgihan Bayar tarafından ödüllendirildi.

 Kaymakam Bayar, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Gökhan Göktaş, öğrencinin babası Mehmet Erkan'ın da yer aldığı törende Mustafa Erkan'a başarısından dolayı tablet bilgisayar ve kulaklık hediye etti.

 Kaymakam Bayar, "İl çapında hem de sanatta birinci olan öğrencimizi kutluyorum. Başarısının diğer arkadaşlarına da örnek olmasını diliyorum. Bu başarı grafiğini sürdürmesi, sanatını geliştirmesi en büyük dileğimdir. Çocuklarımız bizim ve ülkemizin geleceğidir. Vizyon sahibi, idealist bir gençlik yetiştirmek için desteğimiz devam edecektir" dedi.
Editör: TE Bilisim