AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Atay Uslu yapımı tamamlanan ve açılışı yapılacak olan Kumluca Devlet Hastanesi inşaatını ziyaret ederek, hastane başhekiminden ve teknik heyetten  çalışmalar hakkında bilgi aldı. 


Milletvekili Atay Uslu, Kumluca Devlet Hastanesinde yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Kumluca Devlet hastanemizin yeni binasını tamamladık, açılışa hazır. 150 yatağı, modern ameliyathaneleri, yoğun bakım odaları, acil servisi, yeni tıbbi cihazları, kapalı ve açık otoparklarıyla Kumlucamıza ve Antalyamıza yakışan 5 yıldızlı bir hastane. 


Kumluca ve Batı Antalya tıbbi cihazlarıyla, sağlık personeli sayısı ve konforlu binası ile muhteşem bir sağlık tesisine daha kavuşuyor. Bu hizmeti bölgemize kazandıran Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan şükranlarımızı sunarız.  Emeği geçen başta Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya,  Bölgemizin evladı Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na, Antalya Milletvekillerimize teşekkür ederiz. 

IMG-20230425-WA0003

YAPAY RESİFLERDE 'İSTİLACI TÜR' ENDİŞESİ YAPAY RESİFLERDE 'İSTİLACI TÜR' ENDİŞESİ

BİZİM SİYASETİMİZ ESER SİYASETİ


Kumluca Devlet Hastanesi 5 yıldızlı otel konforunda hasta odaları, 6 ameliyathane, 13’ü yetişkin, 4’ü yeni doğan olmak üzere 17 yoğun bakım yatağı, 3 doğum salonu ile hizmet verecek. Yaklaşık 2 bin metrekare büyüklüğe sahip acil serviste 16 müşahede yatağı, 3 poliklinik odası bulunacak. Ayrıca kapalı ve açık otopark binası ek hastane binasının yanında yer alacak.

ÖNCE SAĞLIK DEDİK YENİ TESİSLER KAZANDIRDIK. 

   Antalya çok önemli sağlık yatırımları aldı, almaya devam ediyor. İşte Antalya Şehir Hastanemiz’de sona gelindi.  Kaş, Demre, Finike, Elmalı, Kemer Hastanelerimizi yeniledik. Şimdi de Kumluca Devlet Hastanemize yeni bir bina kazandırdık. Bizim siyasetimiz eser siyasetidir. Bizim siyasetimiz millete hizmet siyasetidir. “ dedi. 

   Yeni Hastane binasını inceleme ziyaretine Ak Parti Milletvekili adayları Atay Uslu ve Yahya Turgut Kumluca Ak Parti İlçe Başkanı Erol Uysal ve yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

IMG-20230425-WA0001

Editör: ADEM AYDIN