Kumluca Belediye Spor ile Beymelek Belediye Spor Cumartesi Günü Play-Out  maçı oynayacak.

   Kumluca Belediye Spor ile Beymelek Belediye Spor 18 Mayıs Cumartesi Günü saat 15:00'de Kepez Hasan Doğan Stadyumunda  Play-Out maçı için  için karşılaşacak.

HEPATİT, TEDAVİ EDİLMEZSE SİROZA VEYA KARACİĞER KANSERİNE DÖNÜŞEBİLİR HEPATİT, TEDAVİ EDİLMEZSE SİROZA VEYA KARACİĞER KANSERİNE DÖNÜŞEBİLİR

    Kumluca Belediye Spor Takımını yakından takip eden Araştırmacı Gazeteci Bizim Ses Gazetesinin İmtiyaz Sahibi Ali Karataç yaptığı konuşmada;" Gururumuz, onurumuz Kumluca Belediye Spor'un bu hafta sonu Cumartesi günü Beymelek Spor ile Antalya Kepez spor Sahasında Play-out karşılaşması var. Bu takımı tüm Türkiye bal liginde örnek alıp takip ediyor. 5 yılda birçok eksiği tamamlandı. Taraftar grubu ile bütünleşti. Kumluca halkı arkasında. Bu takımı ilçenin reklamı için daha iyi yerlerde görmek istiyor. Maç olursa esnaf kazanıyor. Dışardan gelen takım Kumluca da kalıyor yemek yiyor. Kumluca Bal liginde kalmalı ve seneye 3.lige çıkmalı. Bu önemli maça Kumluca Kaymakamımız Tekin Erdemir, spor aşığı  Belediye Başkanı Uzman Doktor Mesut Avcıoğlu, Siyasi Partiler, STK'lar bizzat katılmalı hatta  vatandaş için araç kaldırmalı tek yürek destek olmalılar. Maçı kazanalım seneye için neler yapılmalı onlarıda konuşacağız."Dedi.

Editör: ADEM AYDIN