Türkiye'nin Yerli Otomobili TOGG'UN T10X Modeli, Kumluca’da öğrencilere tanıtıldı.

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Özen, Meclis Başkanı Menderes Oktay, Meclis Üyesi TOBB Delegesi Yusuf Ünsal Ünal ve Genel Sekreter Yardımcısı Ebru Soytürk (KUTSO) ya ait TOGG aracı, Kumluca’da bulunan Sınav Koleji, Müjgan Çetin Eğitim Kurumları, Bahçeşehir Koleji ve Teknokent Koleji öğrencilerle buluştu.

Daha sonra okul bahçesindeki aracın her detayını merakla inceleyen öğrenciler, bol bol fotoğraf çektirdi.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Özen’in yaptığı açıklamada, okullarımızdaki öğrencilere Türkiye'nin yerli otomobili TOGG ile sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiklerini anlattı.

VERGİ DİLİMLERİ YÜZÜNDEN, ÇALIŞANIN MAAŞLARI İLK AYDAN ERİMEKTEDİR! VERGİ DİLİMLERİ YÜZÜNDEN, ÇALIŞANIN MAAŞLARI İLK AYDAN ERİMEKTEDİR!

bb3625a0-a634-4393-b02f-b62e2aa97a68

Böylece çocuklara da aracı tanıma fırsatı oluşturduklarını dile getiren Özen, şöyle konuştu: "Çocuklarımız yarınlarımız ve yarınlarımızın teminatı. Gözlerindeki ışıklar yarınlara dair bizim hayatımıza ışık tutuyor, aydınlatıyor. Onları burada okullarında mutlu bir şekilde gördüğümüz için de ayrı bir mutluluğa sahip olduk. 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlangıç dönemindeyiz, çocuklarımıza başarılı bir dönem diliyorum. Her daim hayatlarında onlara destek olmaya çalışacağız ve onların, yarınlarda ülkemiz için kritik görev alacaklarından ve o görevleri de layıkıyla yerine getireceklerinden en ufak bir şüphemiz yok."

Özen, öğrencilerin ve öğretmenlerin TOGG’u çok beğendiğini ve memnuniyet duyduklarını ifade ederek eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Özen, Meclis Başkanı Menderes Oktay ve Genel Sekreter Yardımcısı Ebru Soytürk (KUTSO) ait TOGG aracı, Kumluca’da bulunan Sınav Koleji, Müjgan Çetin Eğitim Kurumları, Bahçeşehir Koleji ve Teknokent Koleji öğrencilerle buluştu.

81272fdc-c731-4e97-9f42-eec63c0601a4

Editör: ADEM AYDIN