KUTSO 44. The Big5 Global - Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’na Katılım Sağladı.

    Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai şehrinde düzenlenen 44. Big5 Global – Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’na iş gezisi düzenlendi. İş gezisine KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri ÖZEN ve bölgemizde inşaat sektöründe faaliyet gösteren KUTSO üyeleri katıldı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÖNÜNDE AŞURE İKRAMI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÖNÜNDE AŞURE İKRAMI

Fuar alanını ziyaret eden inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyeler, yeni işbirlikleri için stantlarda farklı firmalar ile görüşmelerde bulundu. Ayrıca fuarda standı bulunan bölgemizde faaliyet gösteren Onur Mermer A.Ş.’yi ve sahibi KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan ONUR’u da ziyaret ettiler. Fuar sonrasında Dubai Ticaret Odası’na gerçekleştirilen programda tanışma toplantısı yapıldı. Toplantıda karşılıklı fikir alışverişinde bulunan heyetler, yeni işbirlikleri üzerine konuştur.

Sonrasında yapılan ziyaretlerde Türkiye Cumhuriyeti Dubai Başkonsolosu Onur Şaylan, Dubai Ticaret Ataşesi Ersoy Erbay, Dubai Chambers Başkan ve CEO Mohammad Ali Rashed Lootah, Dubai Chambers Global Marketlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Salem AlShamsi, Dubai Chambers Türkiye Baş Temsilcisi Mert Danişger ve Türk İş Konseyi Başkanı Kanat Kutluk ile görüşmeler gerçekleştirildi.

Editör: ADEM AYDIN