Kaş Müftülüğü'ne bağlı Akbel Mehmet Gözalıcı Yatılı Hafızlık Kız Kur’an Kursu'nda eğitim gören Elif Aslan, hafızlık eğitimini tamamlayarak mezun oldu.

Böylece Kaş'da ilk Kız Hafızlık Kur’an Kursu olma özelliği taşıyan Mehmet Gözalıcı Kur'an Kursu, dördüncü hafızını da yetiştirmiş oldu. Hafızlığını tamamlayan Elif Aslan için kursunda taç takma merasimi düzenlendi.

KAŞ’TA 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI COŞKUSU KAŞ’TA 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI COŞKUSU

Programda konuşma yapan Kaş İlçe Müftüsü Turgut Topaloğlu, "Cenab-ı Hakk'ın her harfini koruduğu Yüce Kitabımız Kur'an-ı Kerim'in zihni ve kalbi taşıyıcısı ve hafızı olmak, erişilmeye layık en şerefli unvanların başında gelir. Bizler Kur'an kurslarımızda yetişen hafızlarımızın hadimi olarak kurslarımızın imkanlarını her geçen gün iyileştirmeye devam edeceğiz. Sizlere, ailenize ve sizi yetiştiren hocalarınıza yürekten teşekkür ediyorum. Kursumuzdan mezun olan hafize kardeşimizi de tebrik ediyorum." dedi.

Hafız Elif Aslan tarafından okunan Kur'an tilavetinin ardından, şiirler ve naat-ı şerif seslendirildi. Düzenlenen taç takma ve mezuniyet merasiminde Hafız Elif Aslan'a Kaş İlçe Müftüsü Topaloğlu tarafından altın ve çiçek hediye edildi.

Düzenlenen programa Müftü Topaloğlu'nun yanısıra eşi hanımefendi, ADRB Vaizesi Emine Ünlü Çetinkaya, Hafız Elif Aslan'ın ailesi, kurs yönetici ve öğretmenleri Betül Yazıcı, Melek Güngör, Hanife Tıraş, diğer hafız adaylarının aileleri ve öğrenciler katıldı.

Program pasta kesimi ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Editör: ADEM AYDIN