ACI HABERİ İBRAHİM TATLISES DUYURDU! NURİ SESİGÜZEL HAYATINI KAYBETTİ

   Şanlıurfalı ünlü ses sanatçılarından Nuri Sesigüzel 85 yaşında hayatını kaybetti. Nuri Sesigüzel'in ölüm haberini yakın arkadaşı İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınladı.

Türkücü ve oyuncu 86 yaşındaki Nuri Sesigüzel, İstanbul Beylikdüzü'nde özel bir hastanede hayatını kaybetti. Acı haberi ilk olarak İbrahim Tatlıses sosyal medya sayfasından duyurdu.

ÇATIŞMADA YARALANAN UZMAN ÇAVUŞ ŞEHİT OLDU ÇATIŞMADA YARALANAN UZMAN ÇAVUŞ ŞEHİT OLDU

Tatlıses şu ifadeleri kullandı, "Nuri Sesigüzel ustamızı kaybetmişiz. Üzüntümü anlatamam. Tüm sevenlerine, ailesine baş sağlığı dilerim. Ustamıza Allah’tan rahmet dilerim"

   DOKTORUNDAN AÇIKLAMA GELDİ 

   Türk Halk Müziği Sanatçısı Nuri Sesigüzel'in ölümüyle ilgili doktoru Prof. Dr. Sebahattin Ateşal, kızı Birgi Canberk ve oğlu Mehmet Sesigüzel açıklama yaptı.

Sesigüzel'in bir süredir tedavi gördüğü öğrenilirken doktoru kardiyoloji uzmanı Prof. Dr. Sebahattin Ateşal, "Saat 02.45 civarında hayatını kaybetti. Daha önceden kalp krizi geçirmişti kalp yetmezliği vardı. Kalp pili, ritim bozukluğu ve diyabeti olan bir hastamızdı. Maalesef çoklu organ yetmezliğine girdi, tüm çabalarımıza rağmen uzun süredir yatakta tedavi görüyordu" dedi.

   KIZI BİRGİ CANBERK: TÜRKİYE'NİN BAŞI SAĞ OLSUN 

   Sesigüzel'in çocuklarından kızı Birgi Canberk ise, "Biz çocukları olarak çok üzgünüz. Ailemizin, sevenlerinin bütün Türkiye'nin başı sağ olsun" diye konuştu. Oğlu Mehmet Sesigüzel de "Babamızı rabbimize teslim ettik. Mekânı cennet olsun, tüm sevenlerinin ve sanat camiasının başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

   ERDOĞAN'DAN KIYMETLİ SES SANATÇISI NURİ SESİGÜZEL'E BAŞSAĞLIĞI MESAJI 

   Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Türk müziğinin usta ismi Nuri Sesigüzel’e Allah’tan rahmet niyaz ediyor; kıymetli sanatçımızın ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiamıza başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Mekânı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

   Sesigüzel için yarın öğlen namazına müteakip Teşvikiye Camii'nde cenaze namazı kılınacak.

   Usta sanatçının cenazesi ardından Büyükçekmece Mezarlığı'na defnedilecek.

Editör: ADEM AYDIN