Başbakanlık tarafından 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında şehit düşen vatandaşların yakınları ve gaziler için düzenlenen yardım kampanyasına Kaş ilçesi’nde protokol ve vatandaşlar destek verdi. Kaş Belediyesi'nden yapılan anonslarla yardım kampanyasının duyurulması üzerine pek çok kişi Ziraat Bankası Şubesi'ne yardım hesabına para yatırdı. Kaymakam Bilgihan Bayar, Belediye Başkanı Halil Kocaer, Ak Parti İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş, kamu kurumlarının amirleri ve çalışanları da kampanyaya destek verdi.

 Antalya’nın Kaş İlçesi Belediye Başkanlığının düzenlediği kampanya ile vatandaşlar 15 Temmuz Şehitlerimizin ve Gazilerimizin ailelerine destek çıkmak için Ziraat Bankasında açılan hesaba para yatırdılar. Kampanyaya Kaş Kaymakamı Bilgihan Bayar, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, Ak Parti Kaş İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş başta olmak üzere Kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri ve personelleri ile vatandaşlar katıldılar.

Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer düzenledikleri kampanya ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ; “ 15 Temmuz darbe kalkışmasında ayaklanmayı engelleyen, şehitlerimiz ve gazilerimizin ailelerine destek olmak amacıyla bütün teşkilatlarımız bugün bağışta bulunuyorlar.Ailelere destek olmak ve aynı zamanda demokrasi,hürriyet ve özgürlüğün devamı için, ülkenin huzur ve refahı için böyle bir kampanyayı yürütüyoruz.Ülke genelinde bu kampanyamız devam etmektedir “ dedi.

Kaşlı vatandaşlar Ziraat Bankasın da bağışlarını yatırabilmek için uzun süre kuyruklarda sıralarını beklediler. 





 
Editör: TE Bilisim