Antalya’nın Kaş İlçesinde Turan Erdoğan Yılmaz Fen Lisesinde Müzik öğretmeni olarak görev yapan Emre Dayıoğlunu Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, makamında ağırladı. Dayıoğlu'nu misafir eden Bakan Selçuk, üç telli olarak adlandırdığı sazını çalan Emre Dayıoğlu'nu keyifle izlerken, telefonuyla da o anları saniye saniye kaydetti.

   Kaşlı Öğretmen Emre Dayıoğlu kabul sonrası yaptığı açıklamasında  "Çocukların ve gençlerin müziğimize ilgisini artırmak için yapabileceklerimizi, köy köy gerçekleştirdiğim müzik kayıtlarını, daha birçok konuyu konuştuk. Nazik davetine, samimi misafirperverliğine teşekkür ederim" dedi. 

   Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan ise konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ; “  İlçemiz Turan Erdoğan Yılmaz Fen Lisesi Müzik öğretmeni Emre Dayıoğlu Milli Eğitim Bakımınız Sayın Ziya Selçuk Bey ile biraya geldi. Öğretmenimiz Emre Dayıoğlu kendisinin derlediği yöresel halk müziğini icra ederken Sayın Bakanımız hem dinledi, hem de kayıt altına aldı. Öğretmenimize gayretli çalışmaları için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.” Dedi.

 
Editör: TE Bilisim