KAŞ’TA ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI
 
  Antalya’nın Kaş İlçesinde Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen tören ve etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Resmi Kutlama Töreni Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi. Törene Kaş Kaymakamı Ulaş Akhan, Kaş Garnizon Komutanı Deniz Yarbay Erçin Birsen, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Bilal Duvar, Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Emniyet Müdürü Orhan Tezcan, Jandarma Komutanı Binbaşı Hakan Öztürkmen, CHP Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, MHP İlçe Başkanı Cemil Kolak, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Şah Yılmaz, Kaş Ziraat Odası Başkanı Ramazan Süer, Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ramazan Çetin, Kaş Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Demirtepe ,Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çalışkan , Kaş Orman İşletme Müdürü Süleyman Demir, Kaş Müftüsü Ahmet Bayer, Kaş Turizm Müdürü Mustafa Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, Kaş Mal Müdürü İsmail Rüştü Saka, İlçe Yazı işleri Müdürü İlknur Kişi Bagane, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Osman Murat Erdoğan, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Gökhan Göktaş Öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldılar.
 
 Tören Kaş Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Çelenginin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.
 
 Ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Osman Murat Erdoğan tarafından yapıldı. Erdoğan konuşmasında; “ Bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tutuşturduğu kurtuluş meşalesinin Anadolu’da elden ele, gönülden gönüle dolaşmasının 100’üncü yıl dönümüdür. Gençler, binlerce şehit vererek , sıkıntı ve yokluk içinde büyük özveriler ile kurulan vatanımız sizlere emanettir. Tarihini, kültürünü bilen, özüne sahip çıkan, bunu gençlerine aktarabilen toplumlar ilelebet yaşama hakkına sahiptir. Temeli 19 Mayıs’ta Mustafa Kemal Atatürk tarafından atılan Milli Egemenlik ilkesi ile birliğimiz ve bütünlüğümüz  sağlanmış, çarenin ancak millette olduğu tescillenmiştir. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk Olmak Üzere silah arkadaşlarını vatanı için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizi rahmet minnet ve saygıyla anıyor, Gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum. ” Dedi.
 
 
 
 Öğrenciler tarafından Şiirlerin okunması, Halkoyunları Ekiplerinin gösterileri ile devam eden tören Gençlik Haftası Spor Turnuvalarında dereceye giren öğrenci ve sporculara ödüllerin verilmesi ile sona erdi
          
 
Editör: TE Bilisim